Suomirock-yhtye Medium Arvet sai inspiraation uuteen kappaleeseen Anssi Kelan Milla-biisistä

Medium Arvet perustettiin Rovaniemellä 2018, mutta bändi toimii nykyisin Oulussa. Kuva: Avea Media

Oululainen Suomirock-yhtye Medium Arvet esittelee tuoreella singlellään melankolisempaa puoltaan. Jos yleensä kappaleissa tai ylipäänsä ihmisten elämässä on jotakin toivoa, niin se toivo on tämän kappaleen päähenkilön elämästä täysin hukassa tai kadonnut. ”Mistään ei tuu mitään” kertoo naisesta, joka epätoivoisesti pyrkii löytämään onnea, mutta kokee jatkuvasti uusia pettymyksiä. Kappaleen kirjoittaja, bändin laulaja-kitaristi Eetu Moilanen kertoo saaneensa idean kappaleeseen autossa Anssi Kelan Milla-biisin inspiroimana.
– Olimme ajamassa toisen kitaristimme Tuomo Suihkosen kanssa Rovaniemen keskustassa, kun radiosta kuului Anssi Kelan Milla. Fiilisteltiin biisiä ja sanoin Tuomolle, että eikö oo nerokas teksti tässä, kun mies kertoo niin yksityiskohtaisesti ja uskottavasti naisen tarinaa. Tästä inspiroituneena tein ensimmäisen version Mistään ei tuu mitään- kappaleesta ja teksti onkin pieniä viilauksia lukuun ottamatta täysin sama kuin silloin, Moilanen avaa.
Kappale on ollut valmis julkaistavaksi jo pitkän aikaa, mutta yhtye halusi, että se julkaistaan syksyn pimeimpään aikaan, jotta biisin sanoma ja viesti menisi paremmin perille.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.