Jukka Nousiainen, joku iiris ja Jukka Nissinen online-keikalla

Jukka Nousiainen. Kuva: Sini Mäenpää.

joku iiriksen levynjulkkareiden ympärille suunniteltu viidentoista kaupungin kiertue peruuntui tältä keväältä. Keikoille pyritään löytämään korvaavat päivät, kun vallitseva tilanne rauhoittuu. Kiertueen kolme artistia on kuitenkin mahdollista nähdä online-keikalla tulevana sunnuntaina 29.3. klo 17.00 alkaen.
Streamit ilmestyvät keikkojen alkaessa artistien facebooksivuille ne linkitetään myös tapahtuman facebook-eventtiin. Keikat on mahdollista kuunnella myös kulttuuriradiokanava Hearin www-sivuilta.

Aikataulut:
klo 17.00 Jukka Nousiainen
n.klo 18.00 Jukka Nissinen
n.klo 19.00 joku iiris (levynjulkkarit!)

joku iiris on ainutkertainen laulaja/lauluntekijä. Partaveitsenteräviä havaintoja ihmisyydestä ja lyyristä puukkoa epäkohtien kylkiluiden väliin. Viesti on paketoitu niin hurmaavalla tavalla, että kuulija ei voi kuin rakastua ja ottaa iskut vastaan yhä uudelleen hymyissä suin.
Kaksi loistavaa suomenkielistä pitkäsoittoa julkaissut Jukka Nissinen valloittaa kuulijansa arkielämän havaintoja ja ilmiöitä käsittelevillä lyriikoillaan. Sunnuntaina Nissisen settilista sisältää sekä tuttuja että tulevia hittejä.
Illan aloittaa yksi kotimaisen rock’n’rollin ykkösnimistä, toinen toistaan kauniimpia lauluja maailmaan synnyttävä Jukka Nousiainen. Nousiainen tunnetaan soolotuotantonsa lisäksi Räjäyttäjät -yhtyeen keulakuvana ja jo edesmenneestä Jukka ja Jytämimmit -kokoonpanosta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.