Shiraz Lanelta uusi Do You -single: – ”Työn jälki on vain noussut uudelle levelille joka tasolla”

Shiraz Lane on mukana antamassa kinkkuhöyryille kyytiä

Aiemmin tällä viikolla jo YleX:ssä, Soundissa ja Radio Rockilla väläytelty Shiraz Lanen uutuussingle Do You on julkaistu virallisesti tänään. Jälleen Tukholmassa yhteistyössä tuottaja Per Aldeheimin kanssa tehty biisi löytyy esimerkiksi Spotifystä Rock ei ole kuollut -listan kannesta, Uuden musiikin listalta sekä Youtubesta.
Jo ennen julkaisuaan hyvän kuhinan aikaansaanut uusi single on samalla esimakua ensi tammikuussa julkaistavasta EP:stä, joka samalla tulevan albumikokonaisuuden ensimmäinen osa.
Ensi vuonna muun muassa Monsters Of Rock -risteilyllä nähtävä Shiraz Lane paahtaa täysillä uusien biisien ohella livenä: bändi tekee ensi viikon perjantaina 23.8.2019 yllätysesiintymisen Helsingin Apollossa ja jatkaa jo aiemmin päivällä Kaisaniemessä rokanneiden Children Of Bodomin, Katatonian, Hardcore Superstarin ja Lost Societyn starttaamia rock-bileitä.
Muun muassa Nightwishin, Sonata Arctican ja Children Of Bodomin uraa vahvasti rakentaneen Spinefarm Records -perustajan Riku Pääkkösen uudelle levymerkille siirtynyt Shiraz Lane on pitelemättömän innoissaan uusien biisien kanssa.
– Uskomme, että Do You on mainio jatkumo sille jutulle, joka alkoi rakentua jo edellisen Carnival Days -albumin myötä, työn jälki on vain noussut uudelle levelille joka tasolla.
– Do You on ensimmäinen maistiainen siitä, mitä tämä ryhmä on kokkailut salaa, ja toivomme että jengillä on mahdollisuus tekata mistä on kyse – voi olla, että jalat lähtevät alta, bändi jatkaa samalla pilke silmäkulmassaan ja rinta rottingilla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.