Haloo Helsinki! -yhtyeen Olympiastadion-keikkaa ei järjestetä elokuussa 2021 – uusi keikkapäivä kesällä 2022

Sony Music tiedotti, että Haloo Helsinki! -yhtyeen Olympiastadionin keikka järjestetään kesällä 2022. Bändin oli tarkoitus esiintyä elokuussa 2021 Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavan konserttituotannon läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, sillä Olympiastadionille odotetaan konserttiin noin 40 000 konserttivierasta. Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan yhtyeen kaikkien aikojen suurinta keikkaa turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia.
Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan.
Jos kuitenkin haluat palauttaa lipun, niin lippujen palautusoikeus on voimassa 17.7.2021 asti. Bändille paljon odotetun keikan siirtyminen oli pettymys.
”Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että tämän vuoden elokuuksi suunniteltua Haloo Stadion! -konserttia ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti elokuussa 2021. Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show’ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon!”, viestitti Haloo Helsinki!

Lipuista lisää infoa alla olevasta linkistä:
Tietoa Haloo Helsingin! keikan lipuista