Medium Arvet julkaisi uuden biisin: ”Kaksin käsin on bilebiisi, joka pohjimmiltaan kertoo hauskanpidosta”

Medium Arvet on Suomirock-yhtye, joka on perustettu Rovaniemellä 2018, mutta toimii nykyisin Oulussa. Kuva: Avea Media Oy

”Minä nautin ja nauti sinäkin, nyt vedetään kaksin käsin.” Näin kuuluu pätkä Medium Arvet- yhtyeen Kaksin Käsin- kappaleesta, joka saateltiin yleisön kuultavaksi suoratoistopalveluissa keskiviikkona 27.4.
Kauan on Oulujoessa vettä virrannut, kun yhtye ja varsinkin nokkamies Eetu Moilanen on tätä kyseistä bilebiisiä työstänyt. Nyt oli sen aika kuitenkin tulla koko kansan ja maailman kuultavaksi. Kaksin käsin on bilebiisi, joka pohjimmiltaan kertoo hauskanpidosta ja siitä, että välillä on ihan jees ottaa rennosti ja viettää iltaa hyvien ystävien kanssa.
Moilanen kertoo, että kappaleen oli alun perin tarkoitus nimenomaan olla kesäbiisi, ja siksi se nyt julkaistaankin kesän kynnyksellä. Kesäbiisi-ideasta kuitenkin luovuttiin Mikko Von Hertzenin ideasta.
”Mikko kuuli kappaleen Rovaniemi Rock Academyn järjestämässä tilaisuudessa, jossa heitti sitten idean, että mitä jos kappale olisikin bilebiisi eikä kesäbiisi. Ajatus vaikutti meidän mielestämme oikein hyvältä ja sen pohjalta lähdin miettimään tekstiä uudestaan ja tässä se nyt on. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen”, Moilanen kertoo.
Kappaleesta julkaistaan myös musiikkivideo, jonka on määrä nähdä päivänvalo perjantaina 29.4.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.