Tarinoita-singlen julkaissut Iina Kuu: – ”Olen sellainen tarkkailija ja sivustakatsoja”

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Iina Kuu teki ison päätöksen syksyllä 2016 päättäen lähteä tavoittelemaan ”kuuta taivaalta”. Hän päätti toteuttaa haaveensa ryhtyen lauluntekijäksi. Hän tavoitti viimein ”Kuunsa” julkaisemalla debyyttisinglensä ”Morsiamen laulun” viime kesänä.
Kappale menestyi FinnRadioFM kesän Top10 listalla pysyen siellä juhannuksesta viikolle 31, eli listan loppuun. Jatkona hän vieraili saman kanavan syksyn TOP20 listalla täydet 8 viikkoa. Radio Suomi -Södertäljen TOP20 syyskuu, kappale saavutti ensimmäisen sijan. Syyskuussa Iina vieraili myös Lähi Radio Helsingin vieraana ohjelmassa ”Vaunu ilman kuljettajaa”, jossa hän soitti livenä kitaransa kanssa omia säveltämiä kappaleitaan.
Uusi kappale ”Tarinoita” on Iina Kuun itsensä säveltämä ja sanoittama. Jukka Ruostila on toiminut sovittajana ja tuottajana.
Kappale on tunnelmallinen ja syvää luotaava kurkistus Iinan ajatusmaailmaan ja profiiliin lauluntekijänä. Sen rauhallinen rento tunnelma vie meidät puiston laidalle pohtimaan elämää ja sen tarkoitusta.
– Olen sellainen tarkkailija ja sivusta katsoja. On kiehtovaa istua puistonpenkillä ja katsella ohikulkevia ihmisiä ja pohtia heidän elämäntarinoitaan, kertoo Iina.
– Jokaisen ihmisen tarina on laulun arvoinen. Jokainen kohtaaminen on arvokas ja jättää meihin lähtemättömän muistijäljen. Haluan kunnioittaa näitä tarinoita tekemällä niistä lauluja, joissa on ripaus faktaa, fiktiota, unelmia ja oivalluksia, Iina jatkaa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.