Nyrkkitappelun uusi albumi täräyttää isosta nyrkistä naamaan

Kuva: Tomi Wahlroos

Nyrkkitappelun albumi Isosta nyrkistä naamaan on tärähtänyt maailmalle. Yksitoista aggressiivista rock-biisiä sisältävä levy on taattua Nyrkkis-menoa, jossa muija maksaa, piuha on rikki ja parkkiksella alkaa vääntyneestä mummopyörästä välitön nyrkkitappelu. Ensimmäiset singlet, pussikaljasinkku Kolme tölkkiä Lidlin kassissa ja ihana Anna mulle kesää, saivat heti innokkaan vastaanoton fanien keskuudessa sekä myös radiosoittoa. Albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records..
– Jos tykkää tehdä lyhytnäköisiä ratkaisuja elämänsä suhteen, niin tää on oikein hyvä soundtrackki siihen. Mä tein biisejä ja sanotuksia pari vuotta, ja otettiin päältä parhaimmat. JeeJee Lavone soitti kuin DeeDee Ramone paitsi hyvin, Nuha-Juha veti elämänsä kitarasoolot ja rumpali-Luca on maailman viimeinen eläin. Keikat alkaa kohta, ja niillä tulee oleen saman meininki ku maailman ekassa elokuvanäytöksessä, paitsi tällä kertaa se juna tulee oikeesti yleisöön, syventää laulaja Horo-Hepe tulevan albumin taustaa.
Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks, Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia ja Mitä saisi olla? ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.
Albumin julkaisun jälkeen viihdyttävistä ja energisistä live-vedoistaan tunnettu Nyrkkitappelu lähtee kattavalle julkkarikiertueelle.

 

Nyrkkitappelu KEIKAT:

14.2. On The Rocks, Helsinki
15.2. Pakkahuone/Klubi, Tampere
21.2. Lutakko, Jyväskylä
22.2. Torvi, Lahti
28.2. Kerubi, Joensuu
29.2. Medicin Man, Hyvinkää
13.3. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
26.3. Vernissa, Vantaa
17.4. Suisto, Hämeenlinna
18.4. Konepaja-sali, Helsinki
23.4. 45 Special, Oulu
24.4. Grande, Rovaniemi
25.4. Alakerta, Levi
1.5.  Klubi, Tampere
2.5.  Leipätehdas, Vaasa
8.5.  Henry’s Pub, Kuopio
15.5. Captain Nemo, Halikko
13.6. Graceville, Iisalmi
31.7. Porispere, Pori
7-8.8. LPRHC Fest, Lappeenranta
11.9. Dynamo, Turku

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.