Punkrock-yhtye Huora kiertää Suomea syksyllä

Huoran kiertue huipentuu perjantaina 9. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubilla. Kuva: Pekka Nurmi

Äärimmäisen kovasta live-energiastaan tunnettu Huora-yhtye jatkaa Suomea halkovaa ”Älä luovuta” -kiertuettaan syyskuun lopulla. Ärhäkästi kantaaottavan kokoonpanon syksyn ensimmäinen keikka nähdään Seinäjoen Rytmikorjaamolla 30. syyskuuta. Kiertue huipentuu perjantaina 9. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubilla ja lauantaina 10. joulukuuta Tampereen Olympia-klubilla nähtäviin keikkoihin, jonka jälkeen yhtye jää keikkatauolle. Laulaja Anni Lötjösen, kitaristi Paavo Pekkosen, basisti Ere Mannisen ja rumpali Saku Sahlstedtin muodostama Huora-yhtye on ansaitusti fiiliksissä keikkavuodesta.
– Paras vuosi moneen vuoteen! Ei tiedetty 2019 tauolle jäädessä millainen on vastaanotto sitten, kun joskus tullaan takaisin – tai tullaanko edes takaisin. Siitä ammottavasta tyhjyydestä tähän nykyhetken runsauteen kuljettu matka tuntuu melkein elokuvalta. Jokainen orkesteri jännittää uutta ääntä ulos laittaessa, että tuleeko siitä sanomista vai saatanan hyvä! Ja se yks rutto sai meidät kaikki hetkeksi aikaa ihmettelemään, että nähdäänkö me toisiamme keikoilla hiki- vai hologrammietäisyydeltä. Jumalauta miten herkulliselta on maistunut mahtavat keikat kaiken tän jälkeen! Niin siisti fiilis kun on päästy vetämään uuden levyn biisejä, on saanut olla yhdessä yleisön, bändin, crewn, tapahtumajärjestäjien ja kaikkien liveen liittyvien hahmojen kanssa. Soittaminen on vittu parasta – ja onneksi se jatkuu vielä syyskiertueen verran lisää ennen kuin jäädään kokkaamaan uutta soppaa!
Lipunmyynti on käynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa poislukien Helsinki ja Tampere, joiden liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 6. syyskuuta.

HUORA ÄLÄ LUOVUTA -KIERTUE

30.09. Seinäjoki, Rytmikorjaamo w/ Lähiöbotox
01.10. Rauma, Brummi
14.10. Lahti, Finlandia-klubi w / Lähiöbotox
15.10. Joensuu, Kerubi w/ Lähiöbotox
21.10. Lappeenranta, Totem
22.10. Espoo, Kannusali w/ Tyrantti
28.10. Oulu, 45 Special
29.10. Jyväskylä, Lutakko w/ Lähiöbotox
11.11. Vaasa, Leipätehdas
12.11. Kokkola, West Coast 30v
26.11. Turku, Utopia
09.12. Helsinki, Tavastia
10.12. Tampere, Olympia