Laulaja Markku Touronen tunnelmoi uudella kappaleellaan ”Hyvät elää”

Laulaja Markku Touroselta on ilmestynyt uusi single, joka kantaa nimeä ”Hyvät elää”. Uuden laulun on säveltänyt Jani Linna ja sanoittanut Juho Rintarunsala. Sngle äänitettiin Marko Lapiolahden luotsaamassa Noisy Silence Studiossa Laihialla lokakuussa 2019.
”Hyvät elää” voisi tekstinsä myötä olla sattumalta ikään kuin jatko-osa edelliselle ”Kiireettömään Aamuun” –singlelle, jonka tekstissä oltiin häpeilemättömän onnellisessa rakkaudellisessa olotilassa, onnellisessa parisuhteessa. Laulujen tekstit liikkuvat sinänsä perinteisissä rakkaus- ja parisuhdeteemoissa ja ovat fiktionaalisia. Sanoittaja Juho Rintarunsalan mukaan uuden laulun teksti kertoo pelkistetysti toisen ihmisen myötä itsensä löytämisestä ja valonpilkahduksista parisuhteen varjoisen ajan jälkeen. Toki kuulijalla on mahdollisuus muodostaa oma käsityksensä fiktiivisesta tekstistä.
Markku Touronen on virtolainen rehti laulumies, jonka elämänmakuisissa tulkinnoissa soi sydän mukana.   Touronen on levittänyt suomipopin ja iskelmän ilosanomaa lukuisissa erilaisissa juhlissa, tapahtumissa, soittoruokaloissa. Hän on esiintynyt siellä, missä rehtiä laulajaa on tarvittu. Hommia on tehty ihmiseltä ihmiselle, aidosti sydämellä ja kutsumuksella.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.