Nyrkkitappelu ja Lapsuus räjäyttivät pankin Pakkahuoneella – Katso Jere Häkkisen upeita kuvia keikkahurmoksesta

Nyrkkitappelu-bändi revittelee Tampereen illassa. Kuvaaja: Jere Häkkinen
Vihdoin on päästy taas itse asiaan keikkarintamalla, kun koronamörön luikkiessa sängyn alle karkuun bändit ja artistit ovat päässeet taas lauteille laittamaan parastaan. Yksi kuuma livekeikka nähtiin, kuultiin ja fiilisteltiin viime perjantaina Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella, jossa Nyrkkitappelu ja Lapsuus laittoivat kiukaan kuumaksi ja kansan viihtymään katsomossa. Keikkakuvien taitaja Jere Häkkinen oli paikalla todistamassa keikan hurmosta kameroineen ja raportoi seuraavin sanoin näkemäänsä ja kuulemaansa:
”Nyrkkitappelu räjäytti kyllä pankin perjantai illassa. Ekasta biisistä lähtien oli yleisö mukana karkeloissa ja bändi otti yleisönsä haltuun. Energiaa ja vauhtia ei keikasta puuttunut. 
Mikkeliläislähtöinen Lapsuus lämmitti lauteet valmiiksi, ja encoren aikaan lavalle nousi, laulaja Kamilan maanittelemana, Huora-yhtyeen Anni Lötjönen laulamaan ”Autolla mereen” kappaleen kertosäettä. Illan avannut Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? sai soittaa vielä melko vajaalle salille yleisön valuessa hiljalleen sisälle.” 
Kuvagallerian avaa Nyrkkitappelun tulikuuma keikka.

LAPSUUS KEIKALLA PAKKAHUONEELLA