Block Buster julkaisi debyyttialbuminsa: – ”On aivan tajuttoman huikea fiilis saada meidän ensimmäinen pitkäsoitto julki! ”

Nyt se on täällä – kuopiolaisen Block Busterin debyyttilevy Losing Gravity on lopultakin ilmestynyt! Odotus oli pitkä, mutta se palkittiin, kuten Block Busterin rumpali Jaakko Metsäpelto kertoo:
– On aivan tajuttoman huikea fiilis saada meidän ensimmäinen pitkäsoitto julki! Losing Gravity äänitettiin Finnvoxilla ja iStudiolla Helsingissä jo reilusti viime vuoden puolella, joten halu saada matsku pihalle on paisunut valtavan suureksi. Albumin biisimateriaali on varmasti monipuolisempaa kuin moni Block Busteria tähän saakka seurannut saattaisi odottaa, emmekä voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen.

”Tämä on varmasti yksi vuoden kovimpia julkaisuja kotimaiselta rock-kentältä”

Tiukkojen soittajien lisäksi myös levyn taustatiimissä oli mukana alan supervoimia; Santa Cruzissa itse aikoinaan soittanut ja musiikin tuotantoon erikoistunut Joonas ”Johnny” Parkkonen.
– Losing Gravityn tuottajana toimi pitkäaikainen ystävämme Joonas Parkkonen, jonka kanssa työskentely on sujunut aina yhtä loistavasti. Tämä on varmasti yksi vuoden kovimpia julkaisuja kotimaiselta rock-kentältä, joten ottakaa lätty haltuun saman tien!, Block Busterista todetaan tyytyväisinä.

”Musiikkivideon teema on synkähkö. Tuli ihan joku Tšernobyl mieleen!”

Uunituoreelta levyltä lohkaistiin vielä viimeinen single Gone By The Morning, joka oli jo aiemmin julkaistuihin kappaleisiin verrattuna suorastaan tummasävyinen. Synkkä kappale ansaitsi tietenkin tyyliinsä sopivan videon, joka julkaistaan niin ikään tänään ja on nyt katsottavissa täällä. Videon ohjasi jo aiemman Move-videonkin tehnyt Pekka Keränen.
– Musiikkivideon toteutus oli biisin teeman mukaisesti synkähkö; video kuvattiin Lohjalla hylätyssä tehtaassa, joka oli laman aikaan jätetty sikseen. Siellä oli aika karmiva ja dystooppinen tunnelma, koneita ja trukkeja oli vain jätetty paikoilleen… Oli kuin aika olisi seisahtanut. Tuli ihan joku Tšernobyl mieleen!” Block Busterin miehistö selittää ja jatkaa:
– Aikaisemmat videomme ovat olleet vähemmän perinteisiä, joten halusimme tehdä vielä yhden vähän tyypillisemmän soittovideon, joka esittelee bändiä enemmän, yhtye kertoo.

Bändin soitto- ja esiintymistaitoja on helppo ihastella lähitulevaisuudessa livenäkin, sillä peräti kymmenen festarikeikkaa sisältäneen kesän jälkeen yhtye lähtee debyyttialbuminsa myötä kiertämään syksyistä Suomea. Keikkalista päivittyy vielä, mutta tällä hetkellä listalla ovat jo seuraavat:

13.9. Henry’s Pub, Kuopio – levyjulkkarikeikka!
14.9. Kerubi, Joensuu
28.9. Rock House Kulma, Kajaani
3.10. Klubi, Lost In Music, Tampere
5.10. On The Rocks, Helsinki
16.11. Tuiskula, Nivala

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.