Shiraz Lanen Scream-single rauhoittaa pään sisäisen huudon

Shiraz Lane julkaisi uuden levyn. Kuva: Ville Juurikkala

Uuden pitkäsoittonsa 12. elokuuta julkaiseva Shiraz Lane paljastaa tänään lisää maistiaisia tulevalta kolmannelta studioalbumiltaan. Suomen Spotifyn rock-listan kannestakin löytyvän bändin uusi Scream-single saa seurakseen musiikkivideon myöhemmin tässä kuussa.
– Usemmista meillä on käynnissä pään sisällä monologi, jossa me eletään menneessä, stressataan tulevaa eikä olla läsnä tässä hetkessä. Usein se, joka juttelee meidän mielen sopukoissa, ei anna kovin rakastavaa tai rakentavaa kritiikkiä vaan nimenomaan muistuttaa asioista, joissa et ole kenties tarpeeksi hyvä. Näin me eletään jatkuvasti negatiivisten energioiden ympäröimänä, vokalisti Hannes Kett kertoo.
Scream antaa myös vastauksen tähän pään sisällä tapahtuvaan sekamelskaan.
– Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi, löydät sisäisen rauhan ja voiman – hiljentymällä ja katsomalla sisimpääsi. Silloin löytää sen elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kaikki kärsimys ja kiire ja murhe lakkaavat olemasta. Rakkauden siemen asuu meidän ihan kaikkien sisällä, ja meidän tehtävämme on kastella sitä päivittäin, Kett jatkaa.
Shiraz Lane suuntaa kuukaudeksi kohti Euroopan keikkaklubeja toukokuun alussa, ja bändi nähdään keväällä myös kahdesti Euroopassa; 2.9. Indoor Festivalissa sekä 10.9. Glam Slam -festivaalissa. Shiraz Lane piipahtaa kesällä myös Tsekkien Masters of Rock -festivaaleilla ja suuntaa syksyn tullen kohti kotimaan keikkojaan.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.