Popeda konsertoi Tampereen Raviradalla – No nyt lähti laukalle!

Popedalla pukkaa keikkaa. Kuva: Jaakko Manninen

Ikurin rock-ratsu Popeda nousee toistamiseen kotiratansa, Teivon Ravikeskuksen, konserttilavalle Tampereella perjantaina 10.6. Edellisestä Popeda radalla -konsertista on ehtinyt kulua aikaa kolme vuotta. Tuolloin tapahtuma keräsi yleisöä liki 6000. Teivon Ravikeskus järjestää vuotuisesti ravien ohella yhden suurtapahtuman.
Kun Tampereella haluaa liikuttaa väkeä, on yhteistyö Popedan kanssa toimiva konsepti. Silloin voi luottaa paikallisten fanien uskollisuuteen ja perinteiden kunnioitukseen, kommentoi Tampereen Ravikeskus Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.
Kun Popeda starttaa rokkikoneen käyntiin, siinä on yhtä paljon hevosvoimia kuin Teivon raviradalla!, Popeda-yhtyeestä kommentoidaan.
Popedan tulevaa konserttia Popeda radalla -tapahtumassa lämmittelevät ravit ja Coveralls -yhtye.
Ravit etkoina on riehakas – ja joillekin ehkä rahakas – kokemus! Monelle ensikertalaisille erilainen ja iloisesti yllättävä. Meillä pystyy osallistumaan päivän totopeleihin ja vaikka käymään tallialueella tutustumassa kilpailijoiden arkeen. Ravilähtöjen väliin tulee jälleen juonnettua ohjelmaa ja mielenkiintoisia haastatteluita, Lehtonen vinkkaa.
Keikkaa odotellessa voi fiilistellä vaikka Popedan rumpalitirehtöörin Lacu Lahtisen taidonnäytteen parissa!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.