Janitalta uusi musiikkivideo: intiimi New York tallentui I Forgive You -kappaleen kuvaksi

Newyorkilaistunut Janita julkaisi toukokuussa pandemian takia jo useampaan kertaan siirtyneen alternative-levynsä Here Be Dragons. Rockista, popista ja jopa jazzista vaikutteita ottanut levy on saanut upeita arvioita ja kerännyt kiitosta valtameren molemmin puolin löytyvien fanien parissa. Annie Lennox– ja David Bowie -vertauksia osakseen saava Janita on julkaissut levyltä tyylikkään mustavalkoisen musiikkivideon levyn pehmeästä kappaleesta I Forgive You.
– Kuten arvata saattaa, I Forgive You kertoo anteeksi antamisesta. Mutta ehkä sitäkin enemmän se kertoo irti päästämisestä ja luovuttamisesta sen suhteen, että pystyisi kontrolloimaan toisen ihmisen tekoja ja ajatuksia. On illuusiota, että toista ihmistä pystyisi muuttamaan, ja edes sen yrittäminen on kivuliasta molemmille osapuolille. Siksi kappale on syvimmiltään myös anteeksipyyntö, Janita kertoo.
Musiikkivideo kuvattiin jälleen Anthony Friendin ohjauksessa. Laadukas yhteistyö poiki jo aiemmin videon kappaleeseen Not What You’re Used To sekä Peter Gabriel -coveriin Digging In The Dirt. I Forgive You -kappaleen video esittelee upeasti hiljaista New Yorkia kappaleen tunnelmaa korostaen.
– Kuvasimme tämän videon New Yorkissa eräänä sunnuntaina seitsemän aikaan aamulla, kun kaupungin kadut olivat vielä tyhjillään. Intiimi, hiljainen New York sopii mielestäni kauniisti yhteen herkän ja henkilökohtaisen kappaleen kanssa. Tämä on kolmas videokollaboraationi arvostetun muotivalokuvaaja Anthony Friendin kanssa – eräänlainen trilogia siis. Kaikki kolme videota ovat osa yhtenäistä visiota, ja ne ilmaisevat eri puolia musiikistani ja minusta artistina, Janita paljastaa.
Janita nähdään konsertoimassa Suomessa lokakuun 6. päivä artistin kotikaupungissa Helsingissä Tavastialla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.