The 69 Eyesilta uutisia levytysrintamalta – uusi levy-yhtiö sekä Suomessa että ulkomailla

Goth 'n' Roll – The 69 Eyes.

Kunnioitettavan pitkän uran tehnyt vamppyyrilauma The 69 Eyes ei osoita hyytymisen merkkejä, vaan lisää musiikkia on tulossa pian. Bändi rustasi juuri nimensä levytysdiileihin sekä Suomessa että ulkomailla. Suomessa bändin musiikkia julkaisee musabisnesvaikuttaja Gabi Hakasen vetämä Vallila Music House. Hakasella ja The 69 Eyesilla on yhteistä historiaa jo aiemmilta vuosilta, joten yhteistyökuviot ovat tuttuja.
Ulkomailla ”sikstareiden” goottirokkia tarjoilee jatkossa Atomic Fire Records, jonka bändikavalkadiin kuuluu muun muassa sellaisia yhtyeitä, kuten Amorphis ja Sonta Arctica Suomesta sekä Helloween ja Opeth. The 69 Eyes julkaisee uuden sinkun nimeltään Drive maalis-huhtikuun taitteessa, jonka perään ilmestyy pienen tauon jälkeen kolmen biisin mittainen EP-levy. The 69 Eyesin laulaja Jyrki Linnankivi kertoi Soundi-lehdelle bändin kuulumisia. Hyvin näyttää rokkikonkareiden leirissä pyyhkivän.
– Vaikka itse sanonkin, bändi on todella kovassa iskussa. Biisien perusvire on todella rock, eli kitarat soivat vanhaan malliin ja Jussi takoo kannuja kuin viimeistä päivää. Drive myös tuntuu enemmän tai vähemmän suoralta jatkolta esimerkiksi Never Say Die -biisin aikakaudelle viidentoista vuoden taakse, laulaja Jyrki Linnankivi kertoi Soundille.

Linkki Soundin juttuun

Tsekkaa myös The 69 Eyesin kuulumiset bändin Facebook-sivuilta

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.