Laulaja-lauluntekijä Matti julkaisi uuden musiikkivideon

Matti on uusi laulaja-lauluntekijä, jonka tuore singlebiisi on saanut hyvän vastaanoton. Kuva: Antti Kemppainen

Suomen musiikkikentän uusimpiin tulokkaisiin lukeutuva laulaja-lauluntekijä Matti julkaisi äskettäin esikoissinglensä nimeltään Muualla muut maat Texicalli Recordsin kautta.
Nyt uutuussingle on paketoitu myös musiikkivideoksi. Touko Helasen ohjaama ja yhdessä artistin itsensä kanssa käsikirjoittama musiikkivideo kuvaa matkan läpi syksyisen Helsingin katujen kohti kaupungin lentokenttää. Video pohjautuu tosielämän tapahtumiin.
– Videon idea sai alkunsa muutaman vuoden takaisesta matkastani Kroatian saaristoon, jossa huomasin sattumalta kulkevani tismalleen samaa reittiä erään pariskunnan kanssa. Törmäsimme toisiimme kahden viikon aikana useasti, ja viimeisenä päivänä lentokentällä molempia osapuolia alkoi jo naurattaa jälleen uusi kohtaaminen, Matti kertoo.
Pääkaupungin lisäksi musiikkivideota on kuvattu myös Suomen ulkopuolella. Se sisältää kohtauksia muun muassa Los Angelesista ja Pariisista.
– Toukolla (videon ohjaaja) oli paljon kuvamateriaalia ulkomailta, ja sille materiaalille löydettiin hyvä käyttötarkoitus tästä videosta. Kohtaukset sopivat upeasti kappaleen tematiikkaan, Matti kuvailee.
Matin singlebiisi on kerännyt listasijoituksia Spotifyssa ja lisäksi kappale on nostettu esimerkiksi Radio Suomen valtakunnalliselle soittolistalle.
Jos Matin haluaa bongata livenä, niin
seuraavan hän on lavalla Helsingin Cafe Mascotissa 6.3. ja Tampereen Bar Vikkulassa 23.3.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.