Bablon Rakkaudella sun -video kuvittaa voimakkaan biisin tyylillä – raspikurkku julkaisee albumin syksyllä

Jo 1990-luvun alusta Suomen radiokartalla kappaleillaan näkyvästi vaikuttanut Bablo alias Marko Junnilainen julkaisee loppuvuodesta albumin, jonka ensimaistiaisena kuultu ja Spotifyssä tuoreeltaan liki 50 000 kuuntelukertaa kerännyt Rakkaudella sun -single on saanut nyt seurakseen tyylikkään musiikkivideon.
Yli 2,5 miljoonaa streamia lauluillaan yksinomaan Spotifyssä kerännyt Bablo kertoo uuden singlen pysäyttäneen hänet ensikuulemalta. Sama fiilis säilyy myös Kimmo Länsikylän ja West Road Audion mahdollistaman videon tunnelmissa. Maskeerauksen teki Kati Anttila.– Iso kiitos heille näinä aikoina, jolloin on ihme, että ylipäätään saadaan yleensä mitään tehtyä, Bablo sanoo ja jatkaa:
– Rakkaudella sun -video on kauniin yksinkertainen ja voimakas tunteiltaan, kuten on myös itse biisikin. Sitä ei voi paremmin kuvata, kertoa eikä laulaa… se pitää tuntea.
Viime keväänä julkaistun Jos yhtään heikompi oisin -radiosinglen jälkeen Bablo päätti järjestellä paitsi yhteistyökumppaninsa, myös julkaisukuvionsa uudelleen. Rakkaudella sun onkin samalla täysin uuden levy-yhtiön Ässä Recordsin ensimmäinen virallinen julkaisu. Bablon oman levy-yhtiön on tarkoitus laajentaa palvelemaan myös muita artisteja, ja Ässä Recordsin luottotuottajina toimivat muun muassa Janne Oinas sekä Janne Saksa. Visuaalisella puolella tämänhetkinen pääyhteistyökumppani on brittiläinen Goatprayers Records -yhtiön Irish Terry, taiteilijanimeltään I.T.G.R.
– Ässä Records on kahden ihmisen rakkaudesta syntynyt pienlevy-yhtiö, jonka tarkoituksena on edistää, tuottaa ja julkaista samanhenkistä musiikkia mitä itse teen. Myös kansitaiteella on minulle suuri merkitys, ja esimerkiksi nämä kaikki tulevat sinkkujen kannet on tullaan laittamaan myyntin myös canvas-tauluina singlen ohella, Bablo kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.