Plastic Tears julkaisi upean musiikkivideon Iris Kick- singlestä

Plastic Tears tunnetaan energisistä keikoistaan.

Helsinkiläinen pitkänlinjan rockbändi Plastic Tears on ahkeroinut uuden albumin äänitysten parissa. Nyt Angels with Attitude- pitkäsoitto on vihdoin valmis ja esimakua siitä tarjoaa tuore singlebiisi Iris Kick, josta on myös tehty musiikkivideo.
– Iris Kick- biisi on energinen ja tarttuva katurockralli, mikä ei varmasti jätä ketään kylmäksi, sanoo bändin laulaja Miqu December.
Biisistä kuulee bändin vaikutteet klassisen rock’n’rollin syövereistä: Alice Cooper, Slade, Blondie, Smack, Ramones, Lords of the New Church, Rancid, Hanoi Rocks, Dogs D’amour, CCR, New York Dolls, Clash sekä Rolling Stones. Bändi näkeekin itsensä eräänlaisena rock/punk/pop/glam-hybridinä.
– Siitä sopasta on Plastic Tears tehty.  Tulevalla levyllä on yksitoista keskenään melko erilaista biisiä, jotka nivoo yhteen asenne ja rakkaus musiikkiin. Levyn julkaisemisen tarkkaa ajankohtaa emme ole vielä päättäneet, Miqu December kertoo.
Uusi musiikkivideo, joka toimii kuin junanvessa, on tehty pitkälti talkoovoimin, mutta lopputulos on erinomainen.  Videon on ohjannut ja leikannut Eco Inkinen. Iris Kick- biisi on nauhoitettu Sammy Aaltosen johdolla East Sound- studiolla Helsingissä. Bändissä on hyvä tekemisen meininki. Lahjakkaat ystävät ja “jos kukaan ei tee sitä puolestasi, niin tee se itse paremmin”-asenne ovat bändin pitkän iän kulmakiviä.
Myös yhteiset rockunelmat ovat bändin polttoainetta.
– Toivottavasti uusi single ja tuleva levy avaavat ovia ja tuovat uusia kontakteja ja yhteistyökumppaneita. Meillä on kauhea himo tehdä tätä hommaa ja viedä bändiä eteenpäin.

Teksti: Mikko Korvenkari

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.