JP Leppäluodon uudella singlellä ei murehdita turhia

JP Leppäluoto on julkaissut uuden singlen Shalalaa.
Charon-, Harmaja, Northern Kings –yhtyeistään sekä Raskasta Joulua –kokoonpanosta tunnetun JP Leppäluodon maalaileva sinkkubiisi on toinen single Leppäluodon ensimmäiseltä sooloalbumilta, joka julkaistaan toukokuussa. Tunnelmallinen kappale on Leppäluodon sävellys ja palkitun Sana Mustosen sanoittama.
– Shalalaa kuvaa hienosti entisiä, ja ehkä nykyisiäkin meininkejäni, joissa ei pikkujutuista piitata. Shalalaa voi olla löysähkö elämänasenne, jossa ei joka mokaa jäädä pillittämään, vaan todetaan sen olevan elämää ja jatketaan eteenpäin suossa. Vaikka elämä vakava rypistys onkin, niin ei täällä kannata liikaan jossitteluun ja rypemiseen kangistua ja on olemassa asioita, joista taas ei kannata piitata paskaakaan. Shalalaa! avaa Leppäluoto uuden sinkun sanomaa.
Viime syksynä albumilta julkaistu biisi Kuoppa lähti heti radiosoittoon ja JP Leppäluodon soolomateriaali on saanut myös laajalta fanikunnalta innokkaan vastaanoton. Tuleva debyytti on eheä kokonaisuus, jolla Leppäluoto kuullaan monipuolisen uransa hiomana omaleimaisena artistina.
– Tuleva levy on sitä, mihin olen kasvanut musiikillisesti. Röyhkeän suurta, hajottavan herkkää, rouheaa suomirockia, lainauksia menneestä ja jotain totaalisen uutta. Vihdoinkin vetämään koko skaalaltani ja bändi soi rouheasti! Tämä on rehellinen bändilevy, eikä tuottajan pöydällä syntynyt muovinen kertakäyttötekele, fiilistelee Leppäluoto tulevaa albumia.
Intensiivisenä esiintyjänä tunnetun JP Leppäluodon soolokeikat ovat olleet suosittuja ja esimerkiksi joulukiertueilla useat salit ovat olleet loppuunmyytyjä. Kesän keikat ja syksyn kiertue julkaistaan myöhemmin, mutta keväällä on vielä luvassa Tampereen keikka 20.3.
Kokoonpano levyllä:
JP Leppäluoto, laulu, kitara
Samuli Erkkilä, kitarat, taustalaulu, basso
Elias Kahila, sello
Jani Auvinen, lyömäsoittimet, rummut

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.