Luukas Ojalta debyyttilevy ja kiertue

Luukas Ojan debyyttialbumi Väritetty todellisuus julkaistaan 2. lokakuuta Playground Musicin kautta vinyylinä, kasettina ja digitaalisesti. Albumin ennakkomyynti alkaa tänään.
Albumilta on jo julkaistu paljon radiossa soineet singlet Ei on ei, Ostan, ostan ja Naimisiin.
– Ollaan niin onnellisia, että debyyttialbumi on valmis ja ollaan lopputulokseen supertyytyväisiä! Levyllä käsitellään maailmaa, jossa tehdään valintoja toisia miellyttääksemme tai toisten kustannuksella. Koetaan, että meidän ulosanti on pääosin irvailevaa ilottelua ja haluttiin luoda kontrastia lastaamalla joihinkin biiseihin väkevämpääkin sisältöä, yhtye kommentoi.
Luukas Ojalla piti olla tänä vuonna varsinainen unelmien festarikesä Provinssista Ruisrockiin, mutta koronatilanne vei keikat. Viimeisimmäksi keikaksi keväältä jäi loppuunmyyty Turun Logomon keikka, jossa yhtye lämppäsi Apulantaa. Kesällä Luukas Oja soitti oman loppuunmyydyn keikan Helsingin On The Rocksissa.
Nyt Luukas Oja valmistautuu debyyttilevynsä julkaisuun ja odottaa innolla syksyn kiertuetta.
– Livessä Luukas Ojan ydin näyttäytyy luonnollisimmin. Käytännössä koko kevään ja kesän on ehtinyt nyt valmistautua, jännittää ja kuvitella, millaista on palata keikkalavoille, eikä malteta odottaa, että päästään soittamaan levy kokonaisuudessaan, bändi fiilistelee.
Luukas Oja valittiin tänä vuonna tulevaisuuden tähtiä ennustavan YleX Läpimurto -listan sijalle 3. Bändi sai alkuvuodesta myös Indie Awards -ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa.
Riehakkaana esiintyjänä tunnettu yhtye soitti viime kesänä kehutut keikat muun muassa Provinssissa ja Ilosaarirockissa.

Keikat:

18.9. Klubi, Tampere

25.9. Club Chicago, Lahti

9.10. On The Rocks, Helsinki

16.10. 45 Special, Oulu

17.10. Jyrock, Jyväskylä

23.10. Bar 15, Seinäjoki

30.10. Kerubi, Joensuu

31.10. Henry’s Pub, Kuopio

20.11. Dynamo, Turku

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.