Nättinassujen Tinder-sinkussa kuuluu vahvasti tämän ajan vaikeus löytää toista ihmistä

Tinder-biisi on ääripäitä röyhkeästi hipova kokonaisuus, joka ei jätä ketään kylmäksi, sanovat Nättinassujen Noora ja Kaisla. Kuva: Sandra Valtonen

Tinderissä rakkaushaaveiden elätteleminen on monelle ihmiselle nykypäivänä tuttua hommaa. Nättinassujen uudessa Tinder-biisissä lauletaan deittiapin raadollisesta puolesta, kun sitä toivottua uutta rakkautta ei niin vain löydy, vaan useimmiten hyvältäkin näyttävät viritelmät kaatuvat lopulta kuin korttitalo. Kappaleen tekstissä kuuluu vahvasti tämän ajan vaikeus löytää toista ihmistä.
– Odotukset ja toiveet jäävät saavuttamatta niiden kasvaessa usein epärealistisiin mittasuhteiseen. Teksti on inhorealistinen kuvaus todellisista tilanteista, kertoo Nättinassujen voimakaksikko Kaisla Flood ja Noora Nyyssönen.
Kappaleen sävellyksestä vastaa Nyyssönen ja Vesa Lappalainen (Winning Team, Sana, Dilemma, Thomas Will), joka vastaa myös kappaleen tuotannosta. Sovituksen on tehnyt koko viisihenkinen yhtye. Sanoituksesta vastaa yhtyeen toinen perustajajäsen Nyyssönen.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.