Iskelmäpop-artisti Marko Hokkasen uusi single ”Jää siihen” kertoo läsnäolon tärkeydestä

Laulaja-lauluntekijä Marko Hokkanen. Kuva: Vesa Holmala

Laulaja-lauluntekijä Marko Hokkanen julkaisee uuden singlen huomenna perjantaina 2. syyskuuta. Jää siihen -kappale kertoo kohtaamisen ja läsnäolon tärkeydestä – siitä kuinka arvokkaita ovat ne ihmiset, jotka auttavat erilaisissa elämänvaiheissa. ”Ihminen tarvitsee toisia ihmisiä ympärilleen – toiset vähemmän, toiset enemmän. Olisi tärkeää, että jokaisella olisi joku, joka kuuntelee ja tukee elämän karikoissa”, Hokkanen kertoo.
Toiveikas kappale muistuttaa myös siitä, että uusi alku on aina mahdollinen. ”Joskus voi tulla aikoja, jolloin asiat junnaavat paikoillaan tai tuntuu ettei elämällä ole mitään uutta tarjottavana. Elämä voi kuitenkin yllättää monin eri tavoin ja jossakin vaiheessa eteen voi tullakin tilanne, jossa on paljon uusia, jopa parempia asioita”, artisti jatkaa.
Kyseessä on kolmas ennakkolohkaisu artistin tulevalta Uusia kulmia -albumilta, joka julkaistaan marraskuussa. Hokkanen vastaa itse kappaleiden sävellyksistä, sanoituksista sekä tuotannosta. Lisäksi hän on soittanut levylle kitarat ja syntikat.
Tulevalta albumilta on julkaistu tänä vuonna singlet Nosta sun pääs ja Kotisatama. Artistilta on aiemmin ilmestynyt omakustannealbumit Kaupunki Hukkuu (2017) ja Lähellä (2020). Debyyttialbumilta lohkaistu single Mä liitelen soi ahkerasti Radio Kajauksen taajuuksilla. Uransa aikana Hokkanen on tehnyt yhteistyötä muun muassa tuottaja Jonas Olssonin sekä pianisti ja laulaja-lauluntekijä Laura Sippolan kanssa. Lisäksi Hokkanen on keikkailut soolona sekä eri kokoonpanoissa ympäri Suomea, muun muassa Anssi Kelan ja Waltteri Torikan lämppärinä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.