Ronja Marielan Posliinii-single julkaistiin: – ”Joskus varovaisuus satuttaa enemmän”

Ronja Marielan Posliinii-single julkaistiin. Upeaääninen tuore artisti on tehnyt kappaleen yhdessä tuottaja Niko Lithin sekä Anniina Timosen ja Sebastian Leinon kanssa Elements Musicilla.
Ronja Mariela tekee parhaillaan määrätietoisesti uusia biisejä ja tähtää tulevaisuudessa myös keikkalavoille.
– Biisi kertoo siitä, että välittäminen on ihanaa, kunnes se saa mausteekseen mustasukkaisuutta ja menee liiallisuuksiin. Kukaan ei voi ikuisesti suojella toista maailmalta, eikä kukaan halua elämäänsä kokoaikaista henkivartijaa. Joskus varovaisuus satuttaa enemmän. Kertosäe kiteyttää sen, mitä haluan biisillä viestiä. Koen, että omissa sanoituksissa tulee aina olemaan ensisijaisesti asennetta, Ronja Mariela kertoo.
Artisti sainattiin Playground Musicille syksyllä 2019.
Ronja Marielan Hullu muija (SOS) -debyyttisingleä on kuunneltu Spotifyssa yli 660 000 kertaa. Artisti kirjoitti kappaleen The Rasmuksesta tutun Pauli Rantasalmen ja Ulpu-Leena Hozjajenokin kanssa.
YleX:n musiikkitoimittajat Anne Lainto ja Ida Karimaa kommentoivat kappaletta näin:
– Ronja Mariela hurmaa valmiilla soundilla, persoonallisella otteella ja ihanalla äänellä, jota moni on verrannut Jenni Vartiaiseen. Hullu muija -biisissä on tarttuvat popkoukut ja se jää ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen päähän soimaan.
Ronja Mariela on myös fiitannut Axel Thesleffin Free-kappaleessa, joka sai ensisoittonsa BBC:llä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.