Alexi Laihon uurna laskettiin viimein hautaan, omaiset ja entiset bändikaverit helpottuneita: ”Toivomme, että hänen perheensä saa nyt surra rauhassa”

Alexi Laiho teki elämäntyönsä kansainvälisesti arvostetun ja suositun Children of Bodom -yhtyeen keulakuvana.

Viime vuoden joulukuun 29. päivänä menehtyneen metallikitaristin Alexi Laihon uurna on laskettu viimein haudan lepoon Helsingin Malmin hautausmaalle.
– Olemme hyvin helpottuneita, että pitkittynyt riitatilanne on ohi ja saamme keskittyä surutyöhön uudella tavalla, muusikon sisko Anna Laiho sanoi Ilta-Sanomille.
Hautaamista ovat viivästyttäneet ikävät ristiriidat. Kiistan taustalla on Laihon entisen puolison Kimberly Gossin vaatimus, ettei uurnaa saa laskea maahan. Pari ei virallisesti koskaan eronnut, vaikka loppuvuosina Laiho eli tiiviissä parisuhteessa australialaisen Kelli Wright-Laihon kanssa. Ristiriidat saatiin onneksi lopulta sovittua.
Ilta-Sanomat kertoi Laihon suostumuksella haudan tarkan sijainnin: ”Malmin hautausmaa K58, linja 2 ja hautapaikka numero 19.”
Hienoa, että nyt myös Laihon fanit ja ystävät pääsevät laskemaan kynttilän haudalle ja muistamaan kitaristia, joka menehtyi yllättäen vain 41-vuotiaana. Häntä pidetään yhtenä maailman parhaista metallimusiikin kitaristeista. Laihon teki elämäntyönsä kansainvälisesti arvostetun ja suositun Children of Bodom -yhtyeen keulakuvana ja ehti bändin lopettamisen jälkeen saada alulle myös uuden bändinsä Bodom After Midnightin. Laihon entiset bändikaverit jakoivat Facebookissa tunteikkaan ja helpottuneen kirjoituksen, jonka voi lukea tuosta alapuolelta Children of Bodomin Facebook-sivuilta lainatusta kuvasta.
Linkki Ilta-Sanomien uutiseen: Alexi Laiho saatiin haudattua liki vuoden odotuksen jälkeen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.