Laulaja Miika Mattila julkaisee biisitrilogiansa päätöskappaleen

Laulaja-lauluntekijä Miika Mattila julkaisee 9.4.2020 Yksin yhdessä -singlen, joka on hänen biisitrilogiansa kolmas osa. Mattilan aiemmat julkaisut, Elossa ja Täysin sun, ovat striimanneet Spotifyssa yhteensä yli 30000 kertaa. Täysin sun pääsi myös Spotifyn Iskelmä kuuluu kaikille -listalle sekä Suomen 50 viraalisinta -listan sijalle 34.
– Kolmesta herkästä kappaleesta muodostui kuvitteellisen parisuhteen elinkaari ja tarina, jolla on surullinen loppu. Tämä kappale kertoo siitä, kun on pitkä suhde takana ja sitten käy niin, että olette yhdessä, mutta silti erillään – yksin yhdessä. Toinen kun tulee, niin toinen lähtee, enää ole pienintäkään kipinää jäljellä, Mattila luonnehtii.
Herkkää suomenkielistä, iskelmällistä pop/rock-musiikkia soolona julkaiseva Miika Mattila on aiemmin kiertänyt keikkalavoja cover-yhtyeensä kanssa, ja nyt tarinat ja unelmat ovat tuoneet oman musiikin pariin. Hän on sanoittanut ja säveltänyt tuoreen kappaleensa yhdessä tuottaja Aki Sihvosen kanssa, joka myös vastaa sovituksesta.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.