Lasten Hautausmaa julkaisee viidennen albuminsa Kevät helmikuussa ja suuntaa keikoille

Lasten Hautausmaa julkaisee uuden levyn ja lähtee kiertueelle.

Lasten Hautausmaa julkaisee järjestyksessään viidennen albumin Kevät helmikuussa. Yhtye äänitti Petrax-studiolla Hollolassa pääsiäisenä 2021. Levyn kappaleet muodostavat tarinan, joka sijoittuu yhteen kevääseen. Siksi levyllä on tällä kertaa nimi. Kevät tuo mukanaan muutoksen ja näin on käynyt myös Lasten Hautausmaan kohdalla.
– Kevät-levyn myötä tuntuu, että ollaan otettu askel uusia valoja ja värejä kohti. Näiden biisien tekeminen on tuonut leveyttä ja syvyyttä koko bändin palettiin. Saimme tälle levylle vangittua parhaiten koko bändin osaamista ja näkemystä, bändin laulaja Kristiina Vaara selvittelee julkaisun taustoja.
Uuden albumin myötä yhtye lähtee kiertueelle, mutta tällä kertaa ennakko-odotukset ovat aiempia julkaisukiertueita korkeammalla.– Odotamme keikoille pääsyä varmaan enemmän kuin koskaan tämän levyn myötä. Jännittää millaisen vastaanoton biisit saavat”, yhtyeen biisintekijä ja kitaristi–laulaja Tuomo Mannonen toteaa.
Lasten Hautausmaan Kevät-kiertue alkaa 18.2.2022 Kouvolan Pato Areenalta ja jatkuu helmi-maaliskuun aikana Lappeenrannan, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen, Oulun, Lahden ja Helsingin kautta Hämeenlinnaan, jossa yhtye esiintyy 25.3.2022 Suistoklubilla. Lisäyksiä kiertuekalenteriin ilmoitellaan lähiviikkojen aikana. Yhtyeen uuden albumin voi tilata ennakkoon vinyyli- tai CD-versiona Svart Recordsin verkkokaupasta.

Lasten Hautausmaa: Kevät – ennakkomyyntilinkki

https://svartrecords.com/product/lasten-hautausmaa-kevat-album/

Lasten Hautausmaa – Kevät-kiertue 2022
18.02. Kouvola, Pato Areena
19.02. Lappeenranta, Nuijamies
26.02. Jyväskylä, Lutakko
04.03. Kuopio, Maxim
11.03. Tampere, Klubi
12.03. Oulu, 45 Special
18.03. Lahti, Sammiosali
19.03. Helsinki, Ääniwalli
25.03. Hämeenlinna, Suistoklubi

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.