Punkrock-yhtye Huora julkaisee toisen levynsä – katso missä kohuttu bändi on keikalla

Huora-bändi räyhää pian keikolla ympäri Suomen.

Kovassa nousussa kiitävän punkrock-yhtye Huoran toinen albumi Kosto elää! Julkaistaan 2.11. Ärhäkällä punk-otteella metallia ja rokkia sekoitteleva tamperelaisyhtye kauhoo levyllään jälleen syvissä vesissä, joissa virtaa syrjäytymistä, väkivaltaa ja vääryyttä. Asiaan kuuluvasti tuskaa turrutetaan kaljalla ja liimalla sekä huuruisilla yhteislauluilla, kuten Oispa kaljaa- tai Kaikki kaatuu -biiseissä. Kapinan lietsomisen mainingeissa soudetaan välillä Huhtasaareen, otetaan turpaan ja odotetaan maailmanloppua nyrkki pystyssä huutaen Kuole huora!
Että sellainen levy.
– Huoran toinen levy on edeltäjäänsä rauhallisempi ja aiheet kevy….Vitut oo! Vasta kun levy oli valmis, huomasin itse, kuinka täynnä tuskaa se oli. Omaani ja muiden. Melkein toivoisin, ettei tätä levyä olisi voinut tehdä, että eläisimme maailmassa, jossa ei syntyisi tälläisiä lauluja. Mutta niin kauan kun ei eletä, niin tehdään saatana tälläisiä lauluja! kertoo Huoran nokkanainen Anni Lötjönen tulevan levyn tunnelmista.
Kosto elää! –albumi on äänitetty Huoran luottomiehen Matti Lötjösen johdolla Vaajakosken Electric Foxilla sekä Indigo Sick -studiolla Tampereen Nekalassa. Levyn julkaisee Stupido Records.  Ensimmäinen levyltä julkaistu single Puukottaja sai ilahtuneen vastaanoton Huoran faneilta ja biisi kuultiin myös muun muassa Radio Rockilla ja YleX:llä. Myös kesällä julkaistu ryyppyralli Kaikki kaatuu soi radioaalloilla ja menobiisin musiikkivideo on kerännyt yli 78 000 katselua parin kuukauden aikana.
Kovilla live-vedoillaan itsensä läpilyöneen Huoran debyyttialbumi Hukutaan paskaan julkaistiin viime vuonna ja levyn biisejä on striimattu Spotifyssa yli 2,5 miljoonaa kertaa. Kesällä räyhäkäs live-orkesteri hurmasi valtavia yleisöjä isoilla festarilavoilla ja nyt marraskuussa on luvassa odotettu julkaisukiertue.

HUORAN JULKKARIKIERTUE:

02.11. HELSINKI, Nosturi
03.11. HYVINKÄÄ, Medicin Man
09.11. KOUVOLA, Bar Q
10.11. TBA
16.11. TBA
17.11. LAPPEENRANTA, Totem
23.11. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
24.11. KUOPIO, Henry’s Pub
30.11. OULU, 45 Special
01.12. KAJAANI, Kulma
05.12. IISALMI, Graceville
07.12. KARKKILA, Pikkupässi
08.12. JYVÄSKYLÄ, Musta kynnys
14.12. PORI, Monttu
15.12. TAMPERE, Klubi

Tilaa tulikuuma Huora-pläjäys ennakkoon Stupidolta:

https://stupidorecords.com/fi/48-huora

Virallisesta Huora-kaupasta löytyy yksinoikeudella uudet fanituotteet sekä levybundlet:

www.backstagerockshop.com/huora

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.