Juno julkaisi koskettavan lapsilleen omistetun singlen: – ”Haluan tällä biisillä sanoa niille, että ne on täydellisiä just sellaisena kuin on”

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno julkaisi uuden singlen ”Älä muuta mitään”, joka on omistettu Junon lapsille. Koskettavaan kappaleeseen julkaistiin samalla Bengtskärin majakkasaarella kuvattu musiikkivideo.
– Älä muuta mitään -biisin stoori on tosi yksinkertainen: halusin tehdä ja omistaa biisin mun lapsille. Haluan tällä biisillä sanoa niille, että ne on täydellisiä just sellaisena kuin on, kuvailee Juno.
Juno julkaisee 15.11. kuudennen sooloalbuminsa ”Katumuksen sakramentti”, jolta julkaistuilla singleillä Juno on tehnyt huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Singlejä ”Sulle ja sulle feat. Tono Slono”, ”Katumuksen sakramentti feat. LEO”, ”Tyhjää feat. Jenna Alexa”, ”Hätäraketteja feat. Rosi”, ”Onnellinen” ja ”Vaikutuksen alainen” on kuunneltu suoratoistopalveluista yhteensä yli 15 miljoonaa kertaa. Näistä viisi viimeisintä on noussut Spotifyssa top20:een.
Juno on elänyt viimeisen vuoden upeassa hittiputkessa, mutta vielä kaksi vuotta sitten tilanne oli täysin erilainen. Juno oli päättänyt lopettaa uransa ja myös ilmoitti siitä julkisesti. Kun Juno ilmoitti lopettamisestaan, sai hän erityisesti kollegoiltaan lukuisia viestejä, joissa he kannustivat jatkamaan. Lopulta pienen kypsyttelyn jälkeen Juno palasi tekemään musiikkia ja julkaisi uransa isoimmat hitit ”Katumuksen sakramentti feat. LEO” ja ”Tyhjää feat. Jenna Alexa”, jotka ovat molemmat streamanneet platinaa. Tästä lähti käyntiin prosessi, joka nyt huipentuu uuteen albumiin.
– Vuonna 2017 oli sellanen fiilis, että mä en enää halua enkä pysty tehdä musaa. Ja päätinkin olla tekemättä musaa. Sit jossain vaiheessa kun kuuntelin muiden artistien biisejä, tuli sellanen olo, et mähän tarviin tota. En mä pysty olla ilman. Onhan tää nyt maailman siisteintä hommaa, vaikka toisinaan tosi raskasta, kuvailee Juno.
Juno on 32-vuotias räppäri, joka aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut viisi sooloalbumia ja lukuisia omakustanteita. Juno tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.