Tekee mieli -biisin julkaisseen Yeboyahin mielestä on tärkeää, että naiset saa puhua seksuaalisuudestaan avoimesti ja ilman rajoitteita

Alkuvuodesta levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa tehnyt Yeboyah on rakentanut uraansa itsenäisenä artistina jo useamman vuoden.

Kovassa nosteessa oleva helsinkiläisartisti Yeboyah on julkaissut uuden kappaleen ”Tekee mieli”, joka on neljäs single Yeboyahin syksyllä julkaistavalta debyyttialbumilta. Levyn aiemmista singleistä ”Mitä tarviit” ja ”Kredi feat. NCO” ovat nousseet Spotifyn top50-listalle ja radiosoittoon. ”Tekee mieli” esittelee jälleen uuden puolen monipuolisesta artistista:
Mun mielestä on tosi tärkeää että naiset saa puhua seksuaalisuudestaan avoimesti ja ilman rajoitteita. Tää biisi oli kirjoitettu jo ennen kuin Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin WAP julkaistiin, ja kun se tuli, mulla vaan vahvistui ajatus että tällainen biisi tarvitaan myös Suomeen. Tänä kesänä ollut kunnon seksihelle ja tää biisi jatkaa kuumaa kesätunnelmaa pitkälle syksyyn asti, Yeboyah kertoo.
Alkuvuodesta levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa tehnyt Yeboyah on rakentanut uraansa itsenäisenä artistina jo useamman vuoden. Helsingin Sanomien ”Seuraa heitä vuonna 2021” -listalle ainoana artistina päätynyt Yeboyah on pitänyt tämän vuoden aikana huolen, että seurattavaa riittää.
Yeboyah on helsinkiläinen artisti, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Emma-ehdokkuuden tuonut vuoden 2019 Elovena EP ja sen häikäisevä visuaalinen konsepti nostivat Yeboyahin yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. Yeboyahin erottuvasta lavapreesensistä on päästy nauttimaan artistin soolokeikoilla sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.