Lauri Peisterän debyyttialbumi kertoo toivosta ja sen menettämisestä

Debyyttilevynsä julkaissut Lauri Peisterä suuntaa keikkalavoille. Kuva: Eugene D.

Lauri Peisterä on julkaissut debyyttialbuminsa Taivas liekit sammuttaa. Albumi kertoo toivosta ja sen menettämisestä kirjavin tarinoin. Siihen on kudottu monenlaisia ihmiskohtaloita, kokemuksia ja elämäntarinoita, joiden pohjalta kappaleet ovat syntyneet. Se on ilottelua, suremista, intohimoa, katkeruutta ja ennen kaikkea vapautta olla ihminen – Ihmiset ovat värikkäitä ja räiskyviä ja niin ovat albuminkin kappaleet. Lopulta kaikki kuitenkin kiteytyy vahvaan toivon tunteeseen ja toiveikkuuteen. ”Olen ehdottomasti kaiho positiivari ja se kuuluu lopputuloksessa, Peisterä kommentoi.
Levy on tehty tiiviissä yhteistyössä artistin bändin kanssa, joka koostuu musiikkialan pitkän linjan ammattilaisista. Soundimaailmaa on punnittu harkitusti, vaikka suurin osa kappaleista onkin sovitettu kylmiltään suoraan studiossa. ”’Taivas liekit sammuttaa’ on ehdottomasti tehty yhdessä ja yhdessä sitä lähdemmekin juhlistamaan. Autoon kamat ja suunta on siitä Suomen kiertueelle, artisti iloitsee.
Lauri Peisterä on 32-vuotias sooloartisti ja lauluntekijä, jonka musiikki maalailee juurevia tarinoita americanan ja popin ottein. Peisterä on keikkaillut aktiivisesti erilaisilla kokoonpanoilla viimeiset 10 vuotta: festivaalilavoilta pienten klubien lauteille ja Voice of Finlandista bilekeikoille.

Syksyn albumijulkaisukiertue
18.11. Bar Loose, Helsinki
19.11. O´Connell´s, Tampere
20.11. Ylä-Ruth, Jyväskylä
26.11. Sandy Kelt Irish Bar, Kalajoki
27.11. Sandy Kelt Irish Bar, Kalajoki
3.12. Irish Pub OWC, Raahe
4.12. Selvä Pyy, Äkäslompolo
11.12. Tuoppi Pub, Oulainen
12.12. 45 Special, Oulu
15.12. Malmitalo, Helsinki
17.12. Jone´s Bar, Kärsämäki

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.