Ruotsalainen Ghost julkaisi tarttuvan biisin – katso uusi musiikkivideo

Papa Emeritus IV on palannut.

Ruotsalainen, Grammy-palkittu Ghost julkaisi tänä aamuna uuden singlen nimeltään Hunter’s Moon. Kappale on mukana Halloween Kills -elokuvan soundtrackillä ja sille saatiin tänään myös musiikkivideo. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen julkaisu sitten vuoden 2019 Seven Inches Of Satanic Panic -EP:n.
Melkoisen tarttuvaa on Ghostin meininki, joten voi ennustaa, että bändillä on jälleen kerran kaikki hitin ainekset olemassa.
Vuonna 2010 debyyttialbuminsa Opus Eponymous julkaissut Ghost on noussut nopeasti tämän ajan kiinnostavimpien ja suosituimpien rockyhtyeiden joukkoon. Teatraalinen, pilke silmäkulmassa paholaisen kanssa flirttaileva yhtye nauttii suurta suosiota myös Suomessa. Ghostilta on saatu tähän mennessä neljä studioalbumia, joista uusin, Prequelle, julkaistiin vuonna 2018. Lukuisia kertoja Suomessa esiintynyt Ghost nähtiin edellisen kerran maassamme marraskuussa 2019, kun Ghost nousi Helsingissä Hartwall Arenan lavalle. Tammikuun lopussa 2022 Ghost lähtee Yhdysvaltojen-kiertueelle yhdessä tanskalaisen Volbeatin kanssa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.