Daggerplayn Eastbound Subway Train rullaa eteenpäin upeasti: – ”Palasimme alkukantaisempaan rokkimeininkiin”

Daggerplay on yksi niistä hyvistä suomalaisbändeistä, jotka pitävät rockmusiikin liekkiä elossa.
Nyt bändi on antanut uuden näytteen kyvyistään rock and rollin saralla, kun se julkaisi todella upeasti rullaavan Eastbound Subway Train -biisin ja siihen mausteeksi musiikkivideon.
Daggerplayn rumpali Sirpa Immonen kertoi Takahuone.fi -sivustolle missä oikein mennään.
– Eastbound Subway Trainilla päätimme palata astetta isommin tuotetun Subterranean Reality- albumin jälkeen takaisin alkukantaisempaan rokkimeininkiin. Riisuimme kaikki ylimääräiset hilpetöörit pois antaen soittimien ja biisin itsensä puhua puolestaan. Vauhti ja meininki biisissä jyrää eteenpäin kuin häkä, Sirpa Immonen kertoo.
– Lyriikoissa kuuluu pikkukaupungin kaverin ahdinko ison kaupungin hulinan ja kasvottomuuden keskellä. Mutta kuitenkin jossain siellä ahdingon keskellä pilkahtaa valopilkku, hän sanoo.
Se on selvää, että Daggerplay tietää tarkalleen minkälaista polkua pitkin se astelee eteenpäin.
– Daggerplay ehdottomasti liputtaa rock and rollin puolesta.  Emme me silti pelkää sekoittaa musiikkiin ennakkoluulottomasti eri juttuja, tehdään niin kuin milloinkin tuntuu.
Daggerplayssä musisoivat pääasiallinen biisintekijä Pekko Mantzin, joka soittaa kitaraa ja vetäisee päävokaalit sekä Tommi Luostarinen (kitara ja taustalaulu), Bryan Ugartechea (basso ja taustalaulu) ja Sirpa Immonen, joka paukuttaa rumpuja.
Alla olevalta videolta selviää, minkälaista jälkeä tämä ryhmärämä saa oikein aikaiseksi.