Lovegod laittaa jengin hyppimään – Jump-single höystettiin energisellä videolla

Marraskuun lopulla ensimmäistä myrskyvaroitusta nimibiisillään antanut Lovegod aikoo potkaista tuolin monen alta, mutta ottaa samalla kopin. Takiaisen lailla korvaan tarttuva single Jump vie kuulijan Lovegodin space pop -maailmaan, jossa kaikille tarkoitetut bileet eivät lopu ikinä.
– Jump on musiikkia toisesta ulottuvuudesta ja ajasta. Se on synapopin, sähkökitaroiden ja rouhean laulun yllättävä positiivishenkinen synergia. Kukaan ei tiedä Lovegodin tehtävää, mutta minne ikinä he ilmestyvätkin, alkaa siellä jytke ja tanssi. Konsertin aikana ääniaallot tuntuvat luovan voimakentän, jonka sisässä voi unohtaa murheet ja pitää kursailemattomasti hauskaa, bändi kuvailee.
Mystisten hahmojen taa verhoutuva Lovegod ei ole kuitenkaan varsinainen ”maskibändi”, vaan omilla kasvoillaan musiikkia yhdessä tekevän viisikon riveistä löytyy tuttuja hahmoja esimerkiksi. Lovegod-jäsenten aiemmin muille tekemiä hittejä voi kuulla esimerkiksi Pandoran, Yön, Tina Cousinsin tai Espanjan suurimman teinitähden Abraham Mateon tuotannosta. Onpa yksi biisi eksynyt Tanskan X-Factoryynkin kisassa loistaneen Michella Eversin esittämäksi. Bändin lisäksi muskeleita Lovegodin tuotantoon tuo Maki Kolehmainen, jonka Helsinkirecords myös toimii häpeilemättömän hitikkään Lovegodin julkaisijana.
– Lovegod tulee ja pistää ihmiset hyppimään… kirjaimellisesti JUMP!, Maki rohkaisee.
Lovegodin space pop on täynnä koukkuja, joiden tarkoitus on nostattaa hymy kuulijan huulille. Myös humoristinen fiktiivinen maailma on rakennettu tukemaan joko biletasoa, ja tarvittaessa tarinaan voi sukeltaa syvemmällekin.
– Aika- ja ulottuvuusmatkustus takaa, että yleisö voidaan yllättää jokaisella julkaisulla yhä uudestaan ja uudestaan, sillä ajan ja paikan säännöt eivät tähän jengiin päde”, bändi jatkaa.
Jumpista on tehty upea sarjismaailmassa seikkaileva musiikkivideo, jossa on mukana bändin lisäksi joukko nuoria taitavia tanssijoita sekä myös cameoroolin tekevä Maki Kolehmainen!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.