Fullsteam juhlii 20-vuotista toimintaansa

Ismo Alanko nähdään Provinssin lavalla. Kuvaaja: Arttu Kokkonen

Vuonna 2002 perustettu Fullsteam viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden aikana on luvassa paljon suurkonsertteja, festivaaleja, areena- ja klubikeikkoja, levyjulkaisuja sekä muita juhlan aiheita.  Suomen johtavan livetoimijan Fullsteam Agencyn juhlavuoden kohokohtiin lukeutuvat esimerkiksi Ed Sheeranin ja Hassisen Koneen stadionkonsertit sekä Sideways-, Provinssi-, Knotfest– ja Punk in Drublic -festivaalit. Ulkomaisten esiintyjien ohella Fullsteam Agency edustaa yli 100 kotimaista artistia JVG:stä ElastiseenStam1nasta SANNIin ja Von Hertzen Brotherista Asaan. Asemansa vakiinnuttaneiden nimien lisäksi Fullsteam Agency toimii kotina myös Isaac Senenpehmoainon ja Oliveran kaltaisille nouseville tähdille.
– Fullsteamilla on alkuvuosistaan lähtien ollut lipunkantajan rooli suomalaisella ja kansainvälisellä musiikkikentällä niin uusien artistien esittelijänä ja kestävien artistiurien rakentajana kuin monimuotoisten ja laadukkaiden live-kokemusten tarjoajana. Vaikka moni asia alalla on 20 vuodessa muuttunut ja Fullsteamin toiminnan mittakaava on samalla kasvanut harppauksin, teemme kaikki Fullsteam-perheessä edelleen suurella rakkaudella töitä samojen perusasioiden eteen ja arvojemme mukaisesti, Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen toteaa.
Fullsteam aloitti toimintansa Fullsteam Records -levy-yhtiönä ja on sittemmin laajentunut myös konsertteja ja festivaaleja järjestäväksi Fullsteam Agency -ohjelmatoimistoksi, manageri- ja music supervisor -toimintaan keskittyväksi Fullsteam Management -yhtiöksi sekä kustannusyhtiö Fullsteam Publishingiksi.
Myös Fullsteam Management viettää parhaillaan 10-vuotisjuhlia. Toimintansa aikana yhtiö on saanut kunnian työskennellä useiden eturivin artistien sekä managerien kanssa, mukaan lukien myös viihdealan ammattilaiset. Nykyisin yhtiön liiketoiminnan ytimessä on manageritoiminnan ohella music supervisor -puolen laajentaminen sekä tiivis yhteistyö Red Carpet -elokuvafestivaalin kanssa.
Fullsteam Recordsin alla levyttää kotimaisen rockin legenda Ismo Alanko, debyyttilevystään juuri syksyllä kultalevyllä palkittu Ruusut, Emma-voittaja ja moninkertaisesti kulta- ja platinalevyillä palkittu Pariisin Kevät, Indie Awards 2022 -tapahtumassa Vuoden yhtye -kategoriassa ehdolla oleva Sarparanta sekä kirjailijanakin tunnettu monilahjakas muusikko Iisa. Sekä Ruusut, Pariisin Kevät että Ismo Alanko valmistelevat parhaillaan uutta musiikkia – ja sitä kuullaan jo vuoden 2022 aikana.

Poimintoja Fullsteamin juhlavuoden 2022 ohjelmistosta: 

The War on Drugs (US)
22.3. Helsinki, Jäähalli

Sparks (US)
3.5. Helsinki, Kulttuuritalo

The Sounds (SE)
3.–7.5. Suomen-kiertue

Khalid (US)
10.5. Helsinki, Jäähalli

Yungblud (UK)
26.5. Helsinki, Kulttuuritalo

Social Distortion (US)
7.6. Helsinki, Jäähalli

Hanson (US)
8.6. Helsinki, Kulttuuritalo

Punk in Drublic -festivaali
8.6. Turku, Linnanpuisto

Gogol Bordello (US)
11.6. Helsinki, Kulttuuritalo

Bianca Del Rio (US)
16.6. Helsinki, Kulttuuritalo

Sideways-festivaali
16.–18.6. Helsinki, Nordis

Tom Odell (US)
21.6. Helsinki, Kulttuuritalo

Provinssi-festivaali
30.6.–2.7. Seinäjoki, Törnävänsaari

Monster Magnet (US)
9.7. Helsinki, Tavastia

Hassisen Kone
30.7. Tampere, Ratinan stadion

Knotfest-festivaali
12.–13.8. Turku

Ed Sheeran (UK)
20.–21.8. Helsinki, Olympiastadion

Future Islands (US)
29.8. Helsinki, Kulttuuritalo

Jon Hopkins Ensemble (UK)
5.9. Helsinki, Musiikkitalo

Einstürzende Neubauten (DE)
30.9. Helsinki, Kulttuuritalo

Carpenter Brut (FR)
20.10. Helsinki, Kulttuuritalo

Arch Enemy (SE) + Behemoth (PL)
2.11. Helsinki, Jäähalli

+ monia muita ja paljon lisäyksiä luvassa

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.