Ninjojen pitkäsoitto Miekat, pommit ja heittotähdet ulkona perjantaina

Vitun Ninjojen pitkäsoitto ”Miekat, pommit ja heittotähdet” ilmestyy 21.8. kaikkiin digitaalisiin palveluihin ninjamaisesti keskiyön kynnyksellä! Mutta sinä oletkin onnekas pirulainen, ja pääset kuuntelemaan koko levyn ensimmäisten joukossa ennen virallista julkaisua. Vitun Ninjat ovat pitäneet koko Suomea jännityksessä keväästä saakka, kun biisijulkaisu toisensa jälkeen on osunut shurikenin tarkkuudella rokkia aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi nauttivan kansan musahermoon. Ninjojen levy sisältää 10 kappaletta, jotka sivaltavat kuin katana, halkoen ilmaa paremmalle kotimaiselle raskaammalle rokille.
Vitun Ninjat kutittelevat kohderyhmäänsä vahvoilla 80- ja 90-lukulaisilla viittauksilla populaarikulttuuriin ja sukupolvikokemuksiin. Yhteiskunnalliset kysymykset, parisuhdepohdinnat ja työnhaun kinkkiset kuviot puetaan mustaan maskiin, joka paljastaa vain kappaleiden kiiluvat silmät. Joskus pelkkä katse riittää kertomaan tarinan, mutta Vitun Ninjojen musasta löytyy kerroksia joita kuoria pitempäänkin.
Neonvalojen pesemän kaupungin kapeilta kujilta vilahtaa joukko tummia hahmoja. Vitun Ninjat! Sieltä ne tulevat, pistäen kuriin itsekkäät, vallanhimoiset ja muuten kelvottomat. Ninjan tie on Palkkasoturin Tie, jonka varrelta poimit Taitetun Kukan ja kuulet kuinka se Mestari Takoo! Ninjat, Vitun Ninjat!

NÄE NINJAT LEVYJULKKARIKEIKALLA 20.8 TORSTAINA BAR LOOSESSA!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.