Helsinkiläinen artisti YASIR löysi musiikin uudelleen avioeron jälkeen – Katso uusi musiikkivideo

Helsinkiläinen artisti YASIR.

Vuosi 2011, Yasir Al-Ani on juuri nousemassa lavalle yhtyeensä Gods of Sexin kanssa Ääni ja Vimma -bändikisan finaalissa. Kitaristi on nukkunut pommiin ja saapuu vain minuutti ennen h-hetkeä silmät ristissä. Keikka on yleisön silmissä menestys, mutta voittoa ei heru.
Gods of Sex kuitenkin ryhtyy äänittämään albumia Oskari Halstin (Wedding Crashers, Scandinavian Music Group) toimiessa tuottajana. Levy etenee, mutta elämä alkaa viedä juuri lukiosta valmistuneita muusikoita eri suuntiin. Bändi hiipuu ja lopulta musiikki vaimenee.
10 vuotta myöhemmin Yasir on työllistynyt designin ja markkinoinnin parissa ja on visuaalisen viestinnän ammattilainen. Hän on ehtinyt naimisiin ja saanut tyttären. Kaikki ei kuitenkaan mene elämässä niin kuin oli suunniteltu. Yasir erosi vaimostaan pian lapsen syntymän jälkeen.
Tästä alkoi prosessi, joka inspiroi häntä palaamaan pitkän tauon jälkeen takaisin juurilleen taiteilijana, musiikin ääreen. Hän ottaa yhteyttä vanhaan bändikaveriin, Tuomas ”Jankkari” Viiliäiseen, juurikin Gods of Sexin pommiin nukkuneeseen kitaristiin. Pian kaksikko tapasi Young Diamondin studiolla Keravalla, ja hetkessä syntyi EP, jonka ensimmäinen maistiainen on tänään julkaistu Only You.
Kappale on YASIRin ja Samir Hellalin yhteistyönä sävelletty, erittäin henkilökohtainen teos, joka kertoo todellisen rakkauden löytämisestä ja sen menettämisestä.
Turkka Taipale (495 Productions) ohjasi singlelle musiikkivideon, joka kuvattiin Lapinlahden vanhan sairaalan tiloissa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.