Mia Hafrénin debyyttialbumi ilmestyy ensi kuun alussa – Viimeinen ennakkosingle ”Så mycket mod” on omistettu nuorille

Mia Hafrén on ammatiltaan myös näyttelijä ja hänellä on ollut merkittäviä rooleja muun muassa Hovimäki- ja Tahdon asia -sarjoissa. Hafrén on myös tehnyt pääroolin Svenska teaternin musikaalissa Mamma Mia!. Kuvaaja: Laura Malmivaara

Mia Hafrénin debyyttialbumi Också för dig julkaistaan perjantaina 4. maaliskuuta. Henkilökohtaisen levyn kappaleet kertovat Hafrénille tärkeistä asioista – sellaisista jotka artisti on itse kokenut tai joihin hän toivoo muutosta. Hafrén laulaa hyväksymisestä, vastuusta, rakkaudesta ja rohkeudesta.
Halusin tehdä levyn, joka herättää kuulijassa toivoa, artisti kommentoi.
Albumilta on julkaistu kolmas ja viimeinen ennakkosingle. Så mycket mod on kappale nuorista, jotka taistelevat ahdistusta ja masennusta vastaan. Muun muassa ratkaisukeskeisenä terapeuttina työskentelevän Hafrénin vastaanotolla käykin paljon nuoria.
Haluan heidän tietävän, että he ovat rohkeita. Ja haluan, että he uskaltavat uskoa valoisampaan tulevaisuuteen. Toivon, että me aikuiset osaamme olla tukena heille. Ihailen sitä, miten nuoret jaksavat uskoa parempaan tulevaisuuteen, vaikka asiat näyttävät kuinka huonoilta. Heissä on resilienssiä, Hafrén avaa taustoja.
Så mycket mod -kappaleen musiikkivideo saa ensi-iltansa 24. helmikuuta. Videon on ohjannut Karin Pennanen ja kuvannut Ville Tanttu. Video on toteutettu yhteistyössä Folkhälsanin kanssa ja sitä tullaan käyttämään heidän toiminnassaan nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Pääosassa nähdään Hafrénin tytär Livia Wikström.
Hafrén on tehnyt tulevaa levyä yhdessä tuottaja Oona Kaparin kanssa. Maaliskuussa julkaistavalta albumilta on aiemmin ilmestynyt ennakkosinglet På andra sidan ja Vi (feat. Ville Pusa). Nykyään pop/rock-musiikkia tekevä Mia Hafrén tunnetaan etenkin a capella -yhtye Forkista, joka teki vuosien 2004–2020 aikana konserttikiertueita ympäri maailmaa. Hafrén kertoo säveltävänsä kappaleensa aina tarina ja teksti edellä. Artistin musiikissa kuuluu vaikutteita eri vuosikymmeniltä. Kovimmiksi tekijöiksi Hafrén nimeää muun muassa Pink Floydin, Alanis Morissetten, Janis Joplinin, Coldplayn ja Lalehin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.