Swallow The Sun julkaisee 20 Years Of Gloom, Beauty And Despair – Live in Helsinki -tuplaliven 30. heinäkuuta

Suomalaisen kauniin melodisen synkkyyden lähettiläs, Swallow The Sun, julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin 30. heinäkuuta. 20 Years Of Gloom, Beauty And Despair – Live in Helsinki -kokonaisuus julkaistaan Century Median kautta.
– Viimein jotain hyviä uutisia vuoden peruutusten ja kaiken muun paskan jälkeen! Pystyimme soittamaan vain kymmenen suunnitelluista 20-vuotisjuhlakiertueen keikoista, kunnes koko maailma meni kiinni maaliskuussa 2020, ja kiertueen loppu peruttiin. Onneksi filmasimme ja äänitimme yhden keikoista, joka nyt julkaistaan kaikkien aikojen ensimmäisenä livealbuminamme sillä aikaa, kun odottelemme pääsyä keikoille; Mikko Kotamäki luonnehtii.
Livealbumille ja dvd:lle taltioitui koko Songs from the North II -albumi timanttisen jousikvartetin höystämänä.
– Kaksi heistä oli mukana myös edellisellä albumillamme sekä keikallamme 70 000 Tons of Metal -risteilyllä vuonna 2018, Kotamäki jatkaa:
– Pyysimme ensimmäistä kertaa fanejamme äänestämään kunkin albumimme suosikkibiisejä, ja myös eniten ääniä saaneet kappaleet soitettiin jokaiselta levyltä.
20 Years Of Gloom, Beauty And Despair – Live in Helsinki julkaistaan kahden CD:n ja DVD:n dikipak-versiona, kolmen LP:n ja DVD:n versiona sekä digialbumina. Kaikki fyysiset formaatit ovat nyt ennakkotilattavissa bändin kaupasta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.