Jouni Hynynen & Maanalainen armeija ensimmäiselle kiertueelle: – ”En vieläkään voi uskoa, että nämä viimein toteutuvat”

Jouni Hynynen & Maanalainen armeija -yhtyeen neljän biisin EP ilmestyy perjantaina 3.9.

Jouni Hynynen & Maanalainen armeija suuntaa syyskuussa ensimmäiselle kiertueelleen. Kappale kauheinta Suomea -kiertue alkaa Lappeenrannasta ja kattaa yhteensä 12 keikkaa ympäri Suomen.
– En vieläkään voi uskoa, että nämä viimein toteutuvat. Rundi on nyt kaksi kertaa siirretty, joten vieläkin on tunne, että salama iskee orastavaan pälvikaljuuni näinä hetkinä. Silti: On hyvä, toivoa täynnä oleva fiilis. ”Viilinki on hyvä”, kuten Lappeenrannassa sanotaan, Jouni Hynynen kertoo.
Bändin uusi julkaisu Kappale kauheinta Suomea on ensimmäinen tärppi Maanalaisen armeijan neljän biisin ep:ltä, joka ilmestyy perjantaina 3.9.2021.
Maanalaisen armeijan debyyttilevy ilmestyi tammikuussa 2020. Biisejä sille olin tehnyt jo vuoden verran ennen sitä, sellaisia, jotka eivät tuntuneet sopivan Kotiteollisuudelle. Siitä en välittänyt, koska ”säveltäjä/sanoittaja” tekee sitä mikä sillä hetkellä hyvälle tuntuu, Jouni Hynynen kertoo.
Kun levyn julkaisun jälkeen tajusin, että levyyn liittyvä kiertue koronan takia siirtyi kahteenkin otteeseen, päätin, että teen sitten lisää tällaista materiaalia. Toki väliin mahtui myös Kotiteollisuuden levyn teko, mutta Maanalaisen armeijan materiaalia tuntui tulevan siinä sivussa varsin helposti. Välillä en tiennyt, kumpi edellä liikutaan. Enkä rehellisesti sanottuna tiedä vieläkään.

KAPPALE KAUHEINTA SUOMEA – KIERTUE SYKSY 2021

03.09. Lappeenranta, Nuijamies
04.09. Jyväskylä, Lutakko
08.09. Espoo, Sellosali
09.09. Kuopio, Ohjelmaravintola Maxim
10.09. Raahe, Raahesali
11.09. Oulu, Teatteri Rio
16.09. Tuusula, Krapin paja
17.09. Porvoo, Taidetehdas
18.09. Tampere, Olympia
22.09. Helsinki, Tavastia
24.09. Joensuu, Kerubi
30.09. Pieksämäki, Poleen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.