Merta-yhtye julkaisi uuden musiikkivideon

Merta-leirissä on jälleen pitänyt kiirettä. Tuottelias tulokasyhtye on saanut debyyttilevynsä äänitykset valmiiksi Finnvoxilla tuottaja Aki Sihvosen johdolla. Bändi julkaisee esikoisensa 6. maaliskuuta. Debyyttilevyn nimi on Kokonainen.
Ennen odotettua esikoislevyä julkaistaan vielä tänään 19. helmikuuta Tasapainossa-single komean musavideon kera.
Merta-yhtyeen keulakuva Juhis Kauppinen kuvailee Tasapainossa-sinkkua näin:
– Rajalla, tasapainossa, kaikki on taas hyvin, kunnes pinta repeää! Tasapainossa-biisi on tarinallisesti jatkumoa viime syksynä julkaistulle Hauras-kappaleelle. Tuli poltettua itsensä loppuun ja herääminen omaan tilanteeseen tapahtui pohjakosketuksen kautta. Tämä biisi kertoo ajasta tuon kolhaisun jälkeen. Vaikka nyt menee jo tosi paljon paremmin ja olen oppinut tuntemaan omat rajani, silti hetkittäin tuntuu, että pieni virheaskel sekoittaa koko pakan ja syöksykierre alkaa. Biisin tekstissä käydään sotaa oman pään sisällä ja kerrotaan siitä, että tämä pään sisällä käytävä sota ja ahdinko ei välttämättä ulospäin näy! Silti sitä päättäväisesti uhmaa huonoa oloa saa ja lopulta pitkäjänteisyys ja rohkeus voittaa pelon.
Merta julkaisi erittäin hyvän vastaanoton saaneen Puolikas-EP.n 23. elokuuta 2019. EP:n julkkarikeikka oli loppuunmyyty.
Kaaoszine nosti Mertan tämän hetken kiinnostavimpien nuorten metalliyhtyeiden listalle. Yhtye sai myös Vuoden tulokas -ehdokkuuden Indie Awards -gaalassa tammikuussa.
Merta on Juhis Kauppisen sooloprojektina alkanut yhtye, joka hitsautui kasaan vanhoista bändikavereista ja pitkän linjan muusikoista syksyn 2018 aikana.
Merta sainattiin Playground Musicille keväällä 2019.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.