Helsinkiläinen levykauppa kertoi ilouutisen: Hanoi Rocksista tuttu Nasty Suicide eli Jan Stenfors julkaisee uuden levyn pitkän tauon jälkeen

Stenfors-yhtye tositoimessa lavalla. Kuva: Rolling Records

Rolling Records Sörnäinen kertoi Facebook-sivuillaan julkaisevansa ensi vuonna todella mielenkiintoisen uutuuslevyn. Levykauppa julkaisi informaatiota tulevasta musadiggareiden hämmästeltäväksi:
Jan Stenfors, eli Hanoi Rocksista ja Cheap & Nastystä tuttu Nasty Suicide, tekee näyttävän paluun vuonna 2022. Nassen uusi yhtye on lyhykäisyydessään Stenfors, ja nimestä voi ehkä päätellä, että tämä on ns. family affair – mukana on kokonainen veljessarja. Rolling Recordsilla on kunnia julkaista yhtyeen uusi albumi sekä vinyylillä että digitaalisilla alustoilla. Ensimmäistä maistiaista sinkkulohkaisun muodossa on luvassa alkuvuodesta. Tätä onkin odotettu, sillä Stenforsin edellisestä julkaisusta, Vinegar Blood -soololevystä, on vierähtänyt pyöreät 25 vuotta. Hyvät rockin ystävät: korvat auki uuteen vuoteen siis!
Tuo kyseinen Vinegar Blood -albumi jäi aikoinaan melko vähälle huomiolle, mutta se sisältää erinomaista musiikkia, joten sen tahdissa kannattaa keinutella lantioita, ennen kuin saa hyppysiinsä tulevan Stenfors-pläjäyksen. Levyn voi laittaa tilaukseen Rolling Recordsin mainiosta valikoimasta ja levy löytyy täältä linkistä Vinegar Blood.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.