Jukka Nissisen toinen albumi ilmestyy elokuussa – kuuntele levyn ensimmäinen single Suomalaiset tarjoo kahvit

Jukka Nissinen julkaisee toisen albuminsa II elokuussa. Uusi levy jatkaa esikoisen viitoittamalla tiellä musiikillisen tyylikirjon ulottuessa folkista rockiin ja bluessävyistä aina savolaiseen kuplettiperinteeseen. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Ensimmäisen levyn mies ja kitara -asetelmasta poiketen tulevalla levyllä kuullaan bändikokoonpanoa.
– Bändi on hiutunut live-keikoilla iskuun, joten studioon oli helppo mennä. Vielä helpompaa sieltä oli tulla pois, kun koko äänityksiin meni vähän reilu päivä. Keskinkertaiseenkin olisi tyydytty, mutta priimaa tuli tälläkin kertaa, Nissinen itse kertoo levyn synnystä.Albumin ensimmäinen single Suomalainen tarjoo kahvit on nyt kuunneltavissa.
Aikoinaan mainetta niittäneestä Jumalan ruoska -punkyhtyeestä tuttu moniosaaja Jukka Nissinen on esikoisalbuminsa lisäksi julkaissut kolmen kappaleen Kajaani EP:n sekä saanut huomioita esimerkiksi kuluvan vuoden Femma-ehdokkuuden kautta. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimpia sanoittajia.
Humu Records ja Hillotehdas julkaisevat Nissisen II-albumin yhteisjulkaisuna vinyylinä sekä digitaalisessa muodossa 23. elokuuta 2019

Teksti: Humu Records

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.