Her Alonen Into the Night -debyyttisingle sai viimeisen silauksen Nightwishin luottotiimiltä

Symphonic metal -yhtye Her Alone julkaisi tänään debyyttisinglensä Into the Night. Raskaiden kitaroiden, maalailevien orkestraatioiden sekä herkän mutta vahvan laulutulkinnan varaan soundiaan rakentava joensuulaiskvartetti aloitti toimintansa vuonna 2017 kitaristi Iiro Inkilän ja laulaja Annika Erosen toimesta. Kokoonpano täydentyi myöhemmin rumpali Jyri Mäkisesllä sekä basisti Jesse Parviaisella, ja keikkailu päästiin aloittamaan syksyllä 2019.
– Into the Night on keväistä tunnelmaa huokuva kappale, joka on ammentanut inspiraationsa luonnosta ja empatiasta. Vokaalivetoinen teos haastaa lyriikoillaan kuulijansa katsomaan maailmaa uusin silmin ja lähtemään matkalle kohti valoisampaa huomista”, kappaleen säveltänyt ja sanoittanut Iiro Inkilä kertoo.
Into the Night äänitettiin viime joulukuussa Finnvox-studiolla Helsingissä kitaristi Inkilän ja Matti Rundelinin toimiessa äänittäjinä. Kappaleen miksauksesta ja masteroinnista vastasivat lukemattomista klassikkoäänitteistä vastuussa olevat Mikko Karmila ja Mika Jussila. Tänään maailmalle paljastettu ensimmäinen virallinen single Into The Night on nautittavissa suoratoistopalveluissa myös akustisena sekä orkestraaliversiona, joiden miksaus ja masterointi ovat singlen tuottajana toimineen Iiro Inkilän käsialaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.