Oopperataustainen pop-laulaja Heea esittäytyy sinkulla Turvavälii

Helsinkiläinen laulaja ja esiintyjä Heea astuu julkisuuteen tänään ensimmäisen singlensä myötä. Heean tausta on ooppera- ja musikaalimaailmassa: esiintyjä artistinimen takana on ollut mukana lukuisissa musikaaliproduktioissa muun muassa Tampereen Työväen Teatterissa, Hämeenlinnan, Kotkan ja Helsingin kaupunginteattereissa sekä Savonlinnan oopperajuhlakuoron riveissä.
Ooppera ja klassinen musiikki saavat nyt rinnalleen jotain aivan uutta, kun Heea julkaisee pop-debyyttinsä. Tanssittava kappale Turvavälii ei viittaa nimellään viime vuonna puhjenneen pandemian torjumiskeinoihin, vaan laulu kertoo rakkaudesta.
– Haavoittumisen pelko, varman päälle eläminen, riskien välttely – nämä ovat tuttuja teemoja monelle. Kuinka lähelle toisen ihmisen uskaltaa päästää? Turvavälii-biisi käsittelee näitä aiheita hieman kevyemmästä näkökulmasta, Heea kertoo.
Heean mielessä oli jo pitkään kytenyt ajatus pop-musiikin julkaisusta.
– Olen laulanut covereina pop-biisejä erilaisissa tilaisuuksissa jo pitkään, ja nyt parin vuoden sisällä päässäni vahvistui ajatus julkaista uutta pop-musiikkia, ei siis covereita. Tämän Turvavälii-biisin tausta on se, että säveltäjäystäväni kuuntelutti minulla tämän tekemänsä kappaleen ja minusta se kuulosti jo heti ensikuulemalta tarttuvalta ja kiinnostavalta. Muitakin uusia biisejä on tarkoitus julkaista myöhemmin, Heea paljastaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.