Jean S:n alkuperäisvokalistin Antti Paavilainen Band julkaisee toukokuussa levyn – Lapin rundi -single vie hurjalle matkalle keikkasekoilun ytimeen

ANTTI PAAVILAINEN BAND on: Ville Paappanen: kitarat, banjot ja maniskat Anssi Sopanen: rummut ja lyömät Antti Ikola: koskettimet Tuomo Kovalainen: basso Antti Paavilainen: laulu.

Bilebändi Jean S:n perustajajäsenenä ja alkuperäisvokalistina tutuksi tullut Antti Paavilainen on aktivoitunut oman Antti Paavilainen Bandinsa kanssa, ja mainio poppoo julkaisee uuden studioalbuminsa toukokuun puolivälissä.
Tänään tulevasta saadaan herkullinen alkupala, kun APBand paljastaa Lapin rundi -singlensä, jossa koko pohjoisen keikkailun hulvattomin häröily on saatu taltioitua 3 minuuttiin ja 50 sekuntiin.
– Bändin kakkosalbumille päätin tehdä biisin aiheesta, josta tiedän kaiken. Kokemus-asiantuntijuus on vahvasti tekstissä läsnä; tämä tarina on tosi, Antti Paavilainen tunnustaa pilke silmäkulmassaan ja jatkaa:
– Vauhtikantria tarvitaan, eikä Suomessa juurikaan julkaista perinteistä puhekantria á la Ameerika. Lisäksi kitaristin ja bändin erikoisosaaminen loistaa kappaleen svengissä.”

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.