Lontoossa asuva 22-vuotias HATITA julkaisee hyvän mielen kesäbiisin ”Get it”

HATITA asuu puolet vuodesta Lontoossa, haaveilee kansainvälisistä kiertueista aina Japaniin asti ja tekee biisejä yhdessä lontoolaisen tuottajan Matthew "Tiny" Petersin kanssa.

Helsingistä kotoisin oleva HATITA julkaisee uutta musiikkia. Get it -single on hyvän mielen kesäbiisi. Se julkaistaan juhannuspäivänä.
– Get it kuvastaa sitä, että nainen voi olla itsenäinen ja röyhkeä, mutta silti samalla tyylikäs ja hienostunut, HATITA sanoo.
Helmikuussa 2020 julkaistun debyytti-EP:n on tuottanut platinaa myynyt, TCTyhtyeestä tunnettu tuottaja-artisti Miika Saloranta.
”Let’s do it”, vastasi HATITA, kun häneltä kysyttiin, haluaisiko hän lähteä Lontooseen tekemään musiikkia. HATITA asuu puolet vuodesta Lontoossa, haaveilee kansainvälisistä kiertueista aina Japaniin asti ja tekee biisejä yhdessä lontoolaisen tuottajan Matthew ”Tiny” Petersin kanssa.
– Matthew on kuin veli minulle. Olemme musiikillisesti samalla aaltopituudella ja Matthew ymmärtää taiteelliset visioni puolesta lauseesta. Kirjoittaessani biisejä, kuulen ne valmiina päässäni. Lähetän ideat Matthewlle ääniviesteinä ja esimerkiksi Get it -kappale syntyi näin parissa päivässä.”, HATITA kertoo.
Kappaleessa feattaa lontoolainen räppäri Ricky Banks.
R&B, rap ja pop. Nämä kaikki taittuvat upeaääniseltä kansainväliseltä pop-lupaukselta HATITA:lta, joka ei halua rajoittaa luovuuttaan yhteen musiikkityyliin. HATITA haluaa lyriikoillaan rikkoa perinteisiä olettamuksia naiseudesta ja voimaannuttaa naisia ympäri maailmaa.
– Minua kiusattiin ala-asteella ja musiikki oli minulle se voima, jonka myötä uskalsin olla vahva, itsevarma sekä pelottomasti autenttinen minä. Me naiset luomme säännöt, HATITA sanoo.
HATITA on julkaissut aikaisemmin vuoden 2020 aikana One Last Time -nimisen singlen ja Better Be Ready -debyytti-EP:n. EP:n on tuottanut Miika Saloranta ja yhteistyölle on luvassa jatkoa, sillä Miika on tuottanut myös kesän lopussa julkaistavan singlen, joka kantaa nimeä Wish Come True. HATITA:n syksyllä julkaistavalla Trouble Baby -EP:llä on luvassa lisää mimmipoweria.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.