Sam Huber inspiroitui dubista ja yhdisti voimansa jenkkiräppäri Garrison Hawkin kanssa

Niin kuin kaikki tiedämme, elämme maailmassa missä ihmisoikeudet eivät ole itsestäänselvyys. Tätä aihetta pyöritellessään Sam Huber päätti ottaa yhteyttä reggae- ja rap-maailmasta tuttuun Garrison Hawkiin. Lopputuloksena syntyi hypnoottisilla avaruuskaiuilla ja syvällä biitillä varusteltu dub-kipale, joka kuuluttaa rauhan ja rakkauden perään.
”Olin kirjoittamassa uutta musiikkia, kun yhtäkkiä inspiroiduin syvistä dub-biiteistä. Minulla oli tietty soundi mielessäni, joten aloin työstää sitä. Kun esittelin ajatuksen tuottaja Tomás Donckerille tiesin jo, että Garrison Hawk sopisi hyvin mukaan projektiin. Tomás otti homman hoitaakseen; Tomás ja Garrison kirjoittivat sanoituksia ja rakensivat valmiin kappaleen pöytään tuomastani ideasta”, Huber kertoo.
Justice For All on kolmas yhteisprojekti, jonka Huber on tehnyt Hawkin kanssa. Hawk on työskennellyt vuosien aikana lukuisissa eri projekteissa, tunnetuimpina yhteistyö räppäri Trickyn kanssa Blowback-albumilla, joka nousi listoille ympäri Eurooppaa.
”Olen huomannut, että Samilla on todellinen intohimo reggaeta ja dubia kohtaan, ja hän todella ymmärtää ja kunnioittaa sitä! Pyörittelimme yhdessä erilaisia ideoita, kirjoitin jonkin verran sanoituksia, Tomás kirjoitti lisää, työstimme sanoituksia yhdessä, kunnes palaset loksahtivat paikoilleen”, Hawk kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.