Saarna-kappale edustaa aiempaa vihaisempaa Mertaa

Tuottelias tulokasyhtye Merta julkaisi Kokonainen-debyyttialbuminsa tämän vuoden maaliskuussa juuri ennen pahinta koronatilannetta.
Keikat peruttiin, kuten muiltakin, mutta bändi ei hidastanut tahtiaan. Yhtye on aloittanut kakkosalbuminsa tekemisen Finnvoxilla. Ensimmäinen maistiainen ensi vuonna julkaistavalta levyltä on Saarna. Kappale edustaa aiempaa vihaisempaa Merta-tuotantoa. Yhtyeen tuottajana jatkaa Aki Sihvonen.
– Saarna-biisi kertoo järjestelmällisestä hyväksikäytöstä. Tilanteesta, jossa autetaan ystävää nousemaan pohjalta takasin aallonharjalle. Hyvänä tyyppinä tutustutat ja käytät omia kontakteja kaverisi puolesta auttaaksesi häntä. Tulee hetki, jolloin tämä ystävä on siinä pisteessä, missä haluaa ja ei enää nää sinussa mitään hyötyä ja unohtaa sut täysin, Juhis Kauppinen kommentoi biisin sanomaa.
– Saarna edustaa raskasta Merta-soundia. Haluttiin, että se raskaus, painostavuus ja epäkunnioitus kuuluu myös kappaleen yleisoundissa. Onnistuttiin tässä omasta mielestä hiton hienosti, bändin keulakuva jatkaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.