Torchia julkaisee debyyttialbuminsa

Torchia.

Tamperelainen death metal-orkesteri Torchia julkaisee 27.10. debyyttialbuminsa Of Curses and Grief ja lähti levyn tiimoilta kiertueelle Taiwaniin. Suomen kiertueaikataulu julkaistaan myöhemmin. Luvassa on varmasti laadukas metallipaketti, sillä levyn tuotannosta vastaa muuan Hiili Hiilesmaa (Ensiferum, Amorphis, HIM). Albumin kansainvälisen jakelun hoitaa Concorde Music Company. Bändi kertoo hakeneensa orgaanista, vähemmän viilattua vanhan koulukunnan soundia. Levyn ennakkomyynti on jo käynnissä. Levyä saa muun muassa Levykauppa Äxästä ja t-paita-bundlea myös Inverse Storesta.
Levyltä on nyt lohkaistu ensimmäinen sinkku Fury, josta nähtävillä myös musiikkivideo. Näin itse bändi kommentoi tummanpuhuvaa videota:
– Furyn videolla Torchia tahdittaa nimettömien sielujen makaaberia tanssia. Protagonisti aikoo kukistaa syyttävän valon sirpillään, mutta hänet raahataan takaisin pimeyteen. Sokeat elävät tuskaansa, sillä se on ainut, mitä heiltä ei ole riistetty.
Lisätietoja levystä, kiertueista ja muusta tulevasta saa muun muassa bändin Facebook-sivuilta tai osoitteesta www.torchia.fi.

Musiikkivideo Youtubessa:

 

A Curse Upon Taiwan-tour:

1.10. Beastie Rock festival,
Taipei 4.10. Revolver club, Taipei
7.10. Unlimited Freedom festival,
Nantou 8.10. Emerge livehouse, Taichung

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.