Vesalan Pahanilmanlinnut on Supermarsu 2 -elokuvan virallinen biisi – Katso uusi musiikkivideo

Vesalan Pahanilmanlinnut on Supermarsu 2 -elokuvan virallinen biisi. Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 21.1.2022. Kuva: Viivi Huuska

Paula Vesalan tuorein single Pahanilmanlinnut kuullaan Supermarsu 2 -elokuvan virallisena tunnusbiisinä.  Kappaleen ovat kirjoittaneet Paula Vesala ja Teemu Brunila sekä tuottaneet Jurek & Skywalk. Julkaisijana toimii Warner Music. Kappaleesta on tehty myös elokuvan tarinaan pohjautuva musiikkivideo. Se on kuvattu kokonaisuudessaan Tampereen Särkänniemessä, jolla on myös uudessa Supermarsu elokuvassa tärkeä rooli. Toteutuksesta on vastannut No-Office ohjaajanaan Vertti Virkajärvi.
Tämän videon tekeminen oli ihan unelmaprojekti: saimme kuvata yöllä Särkänniemessä, joka oli auki laitteineen päivineen vain videon kuvausta varten! En varmaan ikinä saa kokea tällaista uudestaan. Autioissa huvipuistoissa ja tivoleissa on minusta aina ollut jotain maagista. Videosta tulikin visuaalisesti yksi hienoimmista, joissa olen saanut olla mukana. Siinä nähdään myös upeita pätkiä tulevasta leffasta, Paula Vesala kommentoi.
Olemme otettuja ja iloisia, että Supermarsu muutti Tampereelle ja elokuvan musiikkivideota on kuvattu meillä Särkänniemessä. Supermarsu on valtakunnallisesti tunnettu hyvänmielen brändi, jonka kohderyhmä on myös meidän kohderyhmäämme. Vesala on maamme ykkösartisteja ja uskomme, että myös musiikkivideota tullaan katsomaan laajasti ympäri Suomen, mikä tuo Särkänniemelle ja koko Tampereelle valtavasti näkyvyyttä. Projektin merkitys alueen matkailulle on suuri, kommentoi Tampereen Särkänniemen myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Ihanamäki.

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.